reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

przesliczne...
ja poki co juz nie zamierzam kupowac ubranek. przynajmniej nie dla takiego maluszka :-)
po porodzie zaczne kupowac dla juz wiekszego dzidzia :-D

teraz kosmetyczne rzeczy i inne..

reklama
wkleje teraz to sa rzeczy na ktore poluje
!BdIe1G!Bmk~$(KGrHqIH-CIEquOQ(0FvBK3hfSo+gg~~_12.JPG

!BdP2U9w!2k~$(KGrHqQOKjYEq3QfDH(5BK4Fg-,Im!~~_12.JPG

!BdQBitwBGk~$(KGrHqYOKiwEq5SGUCisBK4GRO7mJ!~~_12.JPG

!BdP+qyw!Wk~$(KGrHqMOKi8Eq4(0wOvkBK4GJhSRzw~~_12.JPG

!Bcudh1gBmk~$(KGrHqEH-CcEquP)Kt8zBK1)LV2)2!~~_12.JPG

!Bcu!ML!BGk~$(KGrHqQH-EIEquwH0Ve!BK1urDrhQw~~_12.JPG

Dobra wylaczam kompa bo M zas bedzie gadal ze caly dzien na kompie siedze i mu zuzywam :-D zaraz wraca z pracy :)

Kamikaa - ale sliczne rzecyz wynajdujesz :-)
Tylko ta spodniczka z szelkami (czarna) jakos nie przemawia do mnie bo malo wygodne to chyab jest - chyba ze jest na tyle duza ze Twoja Corcia jzu bedzie chodzic to co innego :tak:

wkleje teraz to sa rzeczy na ktore poluje
Dobra wylaczam kompa bo M zas bedzie gadal ze caly dzien na kompie siedze i mu zuzywam :-D zaraz wraca z pracy :)
jeeeeeejkuuu jakie śliczności :-D
super mieć córeczkę i takie piękne ubranka jej wyszukiwać :happy:
słodziutkie :-)
miło jest dziewczynce wybierać ubranka bo tak trochę jak kupować po troszku takie jakie byśmy same mogły ubrać (w ich wieku :laugh2:)

Kamikaa ty to jestes wariatka na punkcie ubranek;-):-D:-D:-D
Wspolczuje twojemu mezowi,ja zabralabym ci juz karte.Jak teraz wszystko kupisz to pozniej nie bedziesz mogla.
Zartuje.Sliczne ciuszki malutka bedzie przebierana co h,bo nie zdazy wszystkiego ubrac.Widze ze juz stracilas dla niej glowe.

Kamikaa ty to jestes wariatka na punkcie ubranek;-):-D:-D:-D
Wspolczuje twojemu mezowi,ja zabralabym ci juz karte.Jak teraz wszystko kupisz to pozniej nie bedziesz mogla.
Zartuje.Sliczne ciuszki malutka bedzie przebierana co h,bo nie zdazy wszystkiego ubrac.Widze ze juz stracilas dla niej glowe.
Cichooooooooo bo jeszcze uslyszy :-D:-)i naprawde zabierze :-)
Juz dawno stracilam dla niej glowe ;-):-D

kamikaa- śliczne rzeczy! :-)

a ta sukieneczka letnia w kwiatuszki... :rofl2: piękna! :-)
wyobrażam sobie upalny dzień i maleńką dziewczynkę w czymś takim... :-)
z bosymi stópkami :-)​

Cichooooooooo bo jeszcze uslyszy :-D:-)i naprawde zabierze :-)
Juz dawno stracilam dla niej glowe ;-):-D

Nie dziwie sie,ja chodz to juz trzecie tez szaleje na punkcie dzidzi i nie moge sie doczekac marca,chociaz wiem ze nie bedzie latwo szczegolnie na poczatku.
Teraz mam wszystko juz poukladane,zaplanowane,a tu calkowity przewrot,przy malutkim dziecku nic nie naplanujesz,bo dziecko ma swoje potrzeby i zachcianki.Dobrze ze mama bedzie ze mna kilka miesiecy,bo wiem ze nie bedzie sie mieszala a tylko pomagala,a przy tym odciazy mnie troszke od starszakow.One uwielbiaja babcie wiec juz teraz ciesza sie,tymbardziej ze przyjechac ma na urodzinki Kubusia i obiecala upiec mu torcik.

reklama
moniSkaBe ja juz tez wieksze kupuje nawet 74 rozmiar na lato bedzie w sam raz :)

Kamikaa świetne rzeczy! Ja też mam pełno większych rozmiarów.. od 56 do 68 na razie, ale też oglądam się za większymi, bo w końcu lepiej teraz kupić, niż później chodzić, a przynajmniej później będzie na coś innego :-)​

Dobra ja lecę, skończę oglądać Dom woskowych ciał i idę lulul....

Dobranoc:-)

Do góry