reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Super te wszyskie ubranka.
Ale to frajda kupowac takie ciuszki.
Moja mama zdziwila sie ze kupuje w lumpku i planuje tak jak Kamika na e-bay.Ale jestem zdania ze dziecko noworodek nie jest wstanie zniszczyc ubranek,a czeka mnie jeszcze sporo wydatkow wiec tu moge oszczedzic.Chodz na outlety tez sie wybieram bo troszke nowych ciuszkow tez planuje kupic.
Ze starszymi dziecmi nie mialam takiej frajdy bo wszystko podostawalam i nie moglam przebierac w sklepach.Ale co prawda to prawda ich ciuchami to dom dziecka bym obdzielila bo mialam tak duzo.

reklama
Widzę, że opętał Was jakiś szał kupowania :D Ja nie mam na kupno takiego parcia, ale to pewnie dlatego, że nigdy nie lubiłam zakupów ciuchowych :D Co prawda mam już mnóstwo ciuszków, kocyków, reczniczków itp. ale sami kupiliśmy może z 5 rzeczy. Wszystko inne podostawaliśmy. Teraz tylko polują na proszek do prania jakiś dla dzidziolków, popiorę wszystko, posegreguję i ewentualnie będe wiedziała, co jeszcze musze dokupić :) Też musze popstrykać foty i pokazać Wam co nieco :)

mag349 tez czekam z niecierpliwoscia :)
a ja poluje i juz 2 sukienki kupilam jak uda mi sie jeszcze inne rzeczy to wam wkleje kolejne fotki :) wszystko od jednej sprzedajacej takze raz tylko zaplace za przesylke :)
Swietne ma rzeczy :)

Super te wszyskie ubranka.
Ale to frajda kupowac takie ciuszki.
Moja mama zdziwila sie ze kupuje w lumpku i planuje tak jak Kamika na e-bay.Ale jestem zdania ze dziecko noworodek nie jest wstanie zniszczyc ubranek,a czeka mnie jeszcze sporo wydatkow wiec tu moge oszczedzic.Chodz na outlety tez sie wybieram bo troszke nowych ciuszkow tez planuje kupic.
Ze starszymi dziecmi nie mialam takiej frajdy bo wszystko podostawalam i nie moglam przebierac w sklepach.Ale co prawda to prawda ich ciuchami to dom dziecka bym obdzielila bo mialam tak duzo.

Dokladnie po co wydawac kase na nowe :tak:cos tam mozna kupic nowego czemu nie ale co takie malenstwo moze zniszczyc :tak:dlatego jak najbardziej jestem za lumpexami czy e-bay :)uwielbiam to ;-)i mojej niuni tez sie podoba bo mnie tam smyra :tak::-D

Dokladnie po co wydawac kase na nowe :tak:cos tam mozna kupic nowego czemu nie ale co takie malenstwo moze zniszczyc :tak:dlatego jak najbardziej jestem za lumpexami czy e-bay :)uwielbiam to ;-)i mojej niuni tez sie podoba bo mnie tam smyra :tak::-D

Ja tam tez jestem za ciucholandami. Sobie tez kupuję jak coś znajdę fajnego. A lubie je głównie za to, ze można kupić tam bardzo unikalne rzeczy, a nie tak jak u mnie w mieście. Gdzie nie wejdzie się do sklepu tam wszędzie to samo, tylko cenami się różni :-D A te ceny tez mnie zwykle powalają, dlatego generalnie jak juz coś kupuję to w lumpkach i na wyprzedażach. Oczywiście sa rzeczy, które musze miec nowe, nie wszystko używane kupiłabym sobie czy dziecku. I znalazłam w moim mieście świetny komis dla dzieciaczków, babka ma super rzeczy i tanie :)
Taka tylko różnica, że ja potem nie planuję ich sprzedawać, bo chcemy potem jeszcze drugiego Dzidziolka zdziałać :-D

kupioe przed chwila
!Bc-luGwBWk~$(KGrHqMH-CkEqupr2wZoBK22wCgD6Q~~_12.JPG

!Bc-oEFQBGk~$(KGrHqQOKjoEq4+Z!DEtBK220-UlR!~~_12.JPG

!Bc-r)YQCGk~$(KGrHqQOKjoEq4+Z!DEtBK228q2S3w~~_12.JPG

!Bc-vDy!BGk~$(KGrHqEOKj8Eq3(IsH3SBK23DyJctw~~_12.JPG

Jest jeszcze pare innych rzeczy ktore zamierzam kupic ale koniec dopiero za 8 dni i jak sie uda to tez wkleje foty :) te juz mam :)
Kupowanie cuiszkow dla niuni to jak nalog :) ale wole taki niz jakis inny :-D kiedys palilam papierochy i 4 euro dziennie puszczalam z dymen teraz za te siano moge dziecku nakupic :)

reklama
Ta koszula rozowa i to brazowe bolerko mnie powalaja :) do tego jeansy i dzidzia ubrana :)

Niech juz bedzie marzec i niech juz mam moja Marcysie

Do góry