reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Hej !!
Ja parę dni temu zaszalałam i pojechałam na małe zakupki-kupiłam kocyk, parę pajacyków z weluru , skarpetki i śpiworek. Sporo rzeczy mam po córci ale mała urodziła się pod koniec kwietnia więc było cieplej!
Kupuję już od jakiegoś czas na allegro i naprawdę polecam-przesyłam link- BATKO koszulka KROSZETKA r.62 Cena Hurtowa !! (777488906) - Aukcje internetowe Allegro
opłaca się kupować kilka rzeczy wtedy rozkłada się koszt przesyłki! Pozdrawiam!;-)
no super ta stronka :tak: chyba też tam coś zamówie... takie małe co nie co.
Wiecie co dziewczyny... kurcze trudno jest coś kupić jak się nie zna płci... jedy:tak:nie jakaś neutralna zieleń albo krem :eek:

reklama
Dziewczyny a może macie jakieś fajne stronki z ciuszkami dla niemowląt? Szukam mniej więcej jakiejś hurtowni, bo zamierzam hurtowo zamawiać bawełniane kompleciki śpioszków i kaftaników, dla mnie i znajomej hehe, a przecież z hurtowni taniej..Znalazłam gdzieś kiedyś jedną stronkę fajną gdzie za 10zł był komplecik bawełniany z czapeczką..Ale mi się wszystkie zakładki wyczyściły i niestety :-( :no: I szukam jej znowu, ale niestety nie mogę znaleźć :-/​

tu nie sa ceny hurtowe, ale aktualnie siedze i ogladam te własnie ciuszki

http://www.agagu.pl/

ja nie znajac plci kupilam blekitny sztruksowy ocieplany kombinezonik - taki na kwiecien bardziej niz na marzec. Niebieski kolor bardzo lubie wiec tak czy siak dziewcyznke (choc u mnei na 90% chlopak bedzie) tez mozna w to ubrac :tak:

Mam termin na 21 marzec i zastanawiam się nad kombinezonikiem...bo w sumie dopiero w kwietniu założę dziecku..czy to nie za ciepło będzie?Może i tak maleństwo za małe będzie?Jak myślicie?

Mloda Mamuska - wiesz - ja synka rodzilam pod koniec maja - wyslzismy ze szpitala w Dzien Dziecka i faktycznie jzu bylo cieplo. Teraz jednak beda dwa meisiace roznicy wiec moim zdaniem kombinezon sie przyda - pewnie nie na dlugo i nie jakis mega gruby (zwlaszcza jak ktos urodzi pod koneic marca, ackzolwie ktego nei przewidzisz ;-)).
Ja poczekam do lutego i jak beda prognozy ze marzec bedzie zimny (a zwykle niestety jest zimny) to cos cieplejszego kupie albo bede maluszkla cieplej ubierac pod ten ktory mamy czyli ocieplany sztruksowy (jest dosyc duzy).

Kasy nie ma co wydawac na nowy moim zdaniem tylko warto polowac na uzywany na Allegro :tak:

W sobote byłam na targu i kupiłam spodnie ciążowe, sweter i tuniczkę, za wszystko zapłaciłam 200zł. Może to nie tanio ale w C&A za same spodnie, które mi się podobały musiałabym dać 149zł. Były to moje pierwsze typowo ciążowe zakupy i to dosłownie na ostatnią minutę bo powoli w biodrówkach się nie mieszczę:-p, a sweterki stają się coraz bardziej opięte;-)

reklama
Kombinezonik to dobry i praktyczny ciuszek-najlepiej kupić troszkę większy i niezagruby-masz wtedy coś na juz cieplejsze dni ma dwór a jak jest chłodniej to i tak maluchy ubieramy na cebulkę więc pod większy można założyć dodatkowy kaftanik!
To najfajniejszy moment takie zakupki- ja nie moge szaleć bo mam trochę po córci ale zawsze coś tam fajnego wpadnie do oczka;):tak:

Do góry