reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Czyżbyś kupiła taki sweter jak ja...tj.za 39,- długi z kołnierzem zapinanym ozdobnie z boku?;-)

Sweterek długi z takim dużym golfikiem takie czarno szare pręgi przechodzą :-) ale dałam za niego 59 zł.
Generalnie upatrzyłam sporo rzeczy w rozsądnej cenie :tak: co by się nadały ale muszą poczekać nie wszystko na raz bo bym bankruta strzeliła :-)

reklama
ale sliczne te kompleciki :tak::tak::tak:
Pewnie kupie nowy komplecik dla nowego dziecka bo troche lyso zeby nawet posciel mial po starszym bracie :sorry:

bajeczka, ja tez zakochałam się w tych kompletach pościeli:tak::tak::tak: (niebiesko-razowe paseczki tylko bez serduszek)- kupuję bez baladachimu, bo w naszym pokoiku za mało jest miejsca

ale ochronkę na pewno bierzemy, nie wiem czy widziałaś, ale do tego kompletu sprzedawca ma jeszcze rożki i śpiworki do wózków

pozdrawiam
wlasnie widzialam, no i caly zestaw taki fajny. Dlatego zastanawiam sie czy nie kupic calego kompletu jednego, a dodatkowo jeszcze same poszewki na zmiane dokupic, na przyklad w innym kolorze. I bylby komplet i posciel na zmiane.

mi się też ta pościel podoba, szczególnie ta tukusowo-brązowa :tak: w sumie jeszcze płci nie znam to taka w sam raz-neutralna :-D

wczoraj kupiłam pierwszą rzecz dla maluszka -śpioszki :-D heh ma cały wór po Olku ale śpioszki mi się przydadzą -są boskie i takie małe (56cm) Olek to już nosi na 104cm więc różnica jest olbrzymia :-D:szok:

Agniesiak wstaw zdjecie swojej kurtki?!

ja obeszlam calego Maximusa w srode i nic nie znalazlam na siebie... albo sie dopiac nie moge albo wygladam jakbym wor na siebie zarzucila...:eek:
Już wklejam fotki kurteczki:tak:
Na jednym zdjęciu jest z zapietym korzuszkiem pod szyją a na drugim z rozpiętym. No i najważniejsze, że można go odpiąc, ale ja nie zamierzam bo ciepło z nim jest, pełni taka funkcję jakby szalika jak się postawi i zasunie:tak:

Coś mi się zdjęcia nie wkleiły:-p
Teraz dodaje:

Załączniki

• P1016448.jpg
    P1016448.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 49
  • P1016447.jpg
    P1016447.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny a może macie jakieś fajne stronki z ciuszkami dla niemowląt? Szukam mniej więcej jakiejś hurtowni, bo zamierzam hurtowo zamawiać bawełniane kompleciki śpioszków i kaftaników, dla mnie i znajomej hehe, a przecież z hurtowni taniej..Znalazłam gdzieś kiedyś jedną stronkę fajną gdzie za 10zł był komplecik bawełniany z czapeczką..Ale mi się wszystkie zakładki wyczyściły i niestety :-( :no: I szukam jej znowu, ale niestety nie mogę znaleźć :-/​

Hej !!
Ja parę dni temu zaszalałam i pojechałam na małe zakupki-kupiłam kocyk, parę pajacyków z weluru , skarpetki i śpiworek. Sporo rzeczy mam po córci ale mała urodziła się pod koniec kwietnia więc było cieplej!
Kupuję już od jakiegoś czas na allegro i naprawdę polecam-przesyłam link- BATKO koszulka KROSZETKA r.62 Cena Hurtowa !! (777488906) - Aukcje internetowe Allegro
opłaca się kupować kilka rzeczy wtedy rozkłada się koszt przesyłki! Pozdrawiam!;-)

Świetna ta firma :-) Dzięki SylusiaSW :-D No to już wiem skąd będę zamawiać :-p NO i napewno wyjdzie o wiele wiele taniej, niż jakbym miała kupować w sklepach...U nas to nawet na takim zwykłym kompleciku białym z bawełny śpioszki i kaftanik zdzieraja.. 30zł sobie życzą..Jakbym miała kupować w sklepie, to człowiek poszedłby z torbami :crazy: A przecież w lumpkach nie będę kupować ciiuszków bawełnianych..ze sweterkami czy komplecikami welurowymi to się zgodze, ale nie bawełnę! O miałam porobić zdj ciuszków :-p Zaraz je wrzucę!​

reklama
Do góry