ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
A ja zachwalam turystyczne jest fajne i bardzo praktyczne, dziecko nie pobije główki
Ale jak komu pasuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taki dokładnie leżaczek :-). Fajny jest, tylko z bujaniem kiepsko.
Dziewczyny mam do Was pytanko odnosnie poscieli i dodatkow. Zamierzam kupic ktoras z tych poscieli:
MY-SWEET-BABY 12-cz.120x90 tiul serca+IMIE GRATIS (772963718) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko nie wiem czy kupic caly komplet, czy kupic np tylko posciel, powloczki i ochraniacz na lozeczko osobno. Najbardziej zastanawiam sie nad tym baldachimem, bo slyszalam rozne opinie. I juz sama nie wiem czy warto go kupowac. Chociaz lozeczko z takim baldachimem ladnie sie prezentuje![]()
Czyżbyś kupiła taki sweter jak ja...tj.za 39,- długi z kołnierzem zapinanym ozdobnie z boku?;-)Hej dziewczynki ja wczoraj też wyruszyłam na zakupy kupiłam sobie dwie pary spodni ciązowych z Branco, bardzo wygodne i miłe. Do tego zakupiłam fajne 2 sweterki w C&A, są dość długie i szerokie, w sam raz na ciąże a musze przyznać że sporo tańsze niż swetry w sklepie z ubraniami ciążowymi :-)
Też chciałam zamówić bluzki w sklepie internetowym ale doszłam do wniosku że strasznie drogie typowe bluzeczki ciążow więc pochodze u nas po galerii i napewno coś upoluje bo teraz akurat taka moda że dużo szerokich rzeczy![]()
Dziewczyny mam do Was pytanko odnosnie poscieli i dodatkow. Zamierzam kupic ktoras z tych poscieli:
MY-SWEET-BABY 12-cz.120x90 tiul serca+IMIE GRATIS (772963718) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko nie wiem czy kupic caly komplet, czy kupic np tylko posciel, powloczki i ochraniacz na lozeczko osobno. Najbardziej zastanawiam sie nad tym baldachimem, bo slyszalam rozne opinie. I juz sama nie wiem czy warto go kupowac. Chociaz lozeczko z takim baldachimem ladnie sie prezentuje![]()
juz kiedys sie chyba chwalilam ze zamowilam, ale dopiero teraz ubralam :-)
MODNA TUNIKA-SWETEREK ROZ.L/XL (743449666) - Aukcje internetowe Allegro
i powiem ze jestem bardzo zadowolona
od tego sprzedawcy kupilam tez NOWOŚĆ !!! CIEPŁA TUNIKA CIĄŻOWA ROZ.S-XXL (743316549) - Aukcje internetowe Allegro ale jeszcze nie rozpakowalam nawet wiec sie nie wypowiem, ale mam nadzieje ze bede zadowolona