reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanko odnosnie poscieli i dodatkow. Zamierzam kupic ktoras z tych poscieli:
MY-SWEET-BABY 12-cz.120x90 tiul serca+IMIE GRATIS (772963718) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko nie wiem czy kupic caly komplet, czy kupic np tylko posciel, powloczki i ochraniacz na lozeczko osobno. Najbardziej zastanawiam sie nad tym baldachimem, bo slyszalam rozne opinie. I juz sama nie wiem czy warto go kupowac. Chociaz lozeczko z takim baldachimem ladnie sie prezentuje :-p

Mnie tez ta posciel bardzo sie podoba.A co baldachimu to juz kiedys pisalam ze u mnie sie nie sprawdzil bo tylko przeszkadzal i kurz zbieral sie na nim a prac i prasowac strasznie dlugo schodzi.
Wiec po 2-3 miesiacach poszedl do szafy a przy corci to wogole nie wychodzil.
Moze sie przydac jesli ktos ma tylko jeden pokoik to moze ochroni troszke dzidzie od swiatla.

A turystyczne lozeczko to kupie do mojej tesciowej bo jak pojde do pracy to u niej tez moze sie przyda bo bedzie jej wygodnie malucha klasc spac.A zawsze moze schowac gdy nie bedzie potrzebne(bo ona nie lubi gdy cos stoi i jej zawadza).

Hej dziewczynki ja wczoraj też wyruszyłam na zakupy kupiłam sobie dwie pary spodni ciązowych z Branco, bardzo wygodne i miłe. Do tego zakupiłam fajne 2 sweterki w C&A, są dość długie i szerokie, w sam raz na ciąże a musze przyznać że sporo tańsze niż swetry w sklepie z ubraniami ciążowymi :-)
Też chciałam zamówić bluzki w sklepie internetowym ale doszłam do wniosku że strasznie drogie typowe bluzeczki ciążow więc pochodze u nas po galerii i napewno coś upoluje bo teraz akurat taka moda że dużo szerokich rzeczy :)
Czyżbyś kupiła taki sweter jak ja...tj.za 39,- długi z kołnierzem zapinanym ozdobnie z boku?;-)

Dziewczyny mam do Was pytanko odnosnie poscieli i dodatkow. Zamierzam kupic ktoras z tych poscieli:
MY-SWEET-BABY 12-cz.120x90 tiul serca+IMIE GRATIS (772963718) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko nie wiem czy kupic caly komplet, czy kupic np tylko posciel, powloczki i ochraniacz na lozeczko osobno. Najbardziej zastanawiam sie nad tym baldachimem, bo slyszalam rozne opinie. I juz sama nie wiem czy warto go kupowac. Chociaz lozeczko z takim baldachimem ladnie sie prezentuje :-p

Komplecik śliczniutki :tak: :-) Sama zamierzam kupić wzór nr 249 w te fioletowe paseczki :-) Wiesz bajeczka ja mieszkam w kawalerce, u mnie baldachim z całą pewnością się przyda, bo ja w ciągu dnia muszę mieć w mieszkaniu jasno.. tzn nie lubie nawet gdy mam rolety do połowy spuszczone, a wiadomo, że maluszkowi może przeszkadzać podczas dziennej drzemki tak dużo światła.. WIadomo, że baldachim będzie się kurzył.. No ale chyba to normalne? :eek: Wszystko się kurzy..a pościel też trzeba prać..Więc co to za problem ściągnąć i razem z pościelą wyprać? Dla mnie nie ma żadnego problemu..Mimo, że nie cierpie prasować.. (od tego mam męża :-p) Taki baldachim też ładnie wyglądą, No nie wiem każda mama ma inne zdanie ;-)​

bajeczka, ja tez zakochałam się w tych kompletach pościeli:tak::tak::tak: (niebiesko-razowe paseczki tylko bez serduszek)- kupuję bez baladachimu, bo w naszym pokoiku za mało jest miejsca

ale ochronkę na pewno bierzemy, nie wiem czy widziałaś, ale do tego kompletu sprzedawca ma jeszcze rożki i śpiworki do wózków

pozdrawiam

juz kiedys sie chyba chwalilam ze zamowilam, ale dopiero teraz ubralam :-)
MODNA TUNIKA-SWETEREK ROZ.L/XL (743449666) - Aukcje internetowe Allegro
i powiem ze jestem bardzo zadowolona :tak:
od tego sprzedawcy kupilam tez NOWOŚĆ !!! CIEPŁA TUNIKA CIĄŻOWA ROZ.S-XXL (743316549) - Aukcje internetowe Allegro ale jeszcze nie rozpakowalam nawet wiec sie nie wypowiem, ale mam nadzieje ze bede zadowolona

bardzo fajne tuniczki
se zgapię od ciebie kochana i może też zamówię;-);-)

reklama
Do góry