M
myszowata
Gość
fiołkowa jakbym mojego M słyszała;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bedziemy mieszkac u znajomych w Ridgewood. rok temu bylismy wlasnie w tangers i moze teraz tez tam pojedziemy, ale nie wiem jeszcze jak to bedzie, bo to jednak z 1,5 h drogi, a ktos mowil ze jakies fajne blizej sa (ale nie wiem jakie). jak mielismy jezdzic sami to subwayem na manhattan do tj'a zasuwalismy, bo najlatwiej bylo nam sie tam dostaca zeby miec kupony to pewnie sie rejestrowalas w tych sklepach? miesjmy nadzieje ze jak przylece to ceny nadal beda super ;>
My mamy taki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pewnie Adaś będzie w nim jeździł jak trochę podrośnie, a dla Karolka kupimy jakiś w przedziale 15-36 kg.My w końcu nie kupiliśmy jeszcze nowego fotelika, bo Kuba od biedy się w 0-13 mieści, ale na zimę na bank trzeba kupić, bo się w kurtce nie zmieści
Chcemy kupić Recaro Young Sport - ma dobre opinie, a poza tym M mówi, że firma Recaro produkuje fotele do samochodów rajdowych, więc na pewno foteliki są porządne pod względem bezpieczeństwa![]()