reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
sprawdz konkretny model, bo to roznie bywa. z tymi fotelikami to czasem jest problem bo sie nie mieszcza do samochodow :)

Wama: a samochod masz z isofixem? bo my mamy mazde z usa i juz go miala. a wydawalo mi sie ze latch to isofix + takie haki na gorze, ale moze to tylko to drugie

peperka ja mam toyota rav4 2006, i wlasnie nie mam nic do tych hakow... latch system to ogolnie chodzi ze fotelik zapinasz pasem ... a dla mnie to ne zdaje egzaminow na kretych drogach...

a ten system isofix juz powinien byc w aucie czy mozna go doinstalowac??? gdzies wyczytalam ze w autach 2006 i nowszych powinna byc opcja do instalacji??
Polusia wasze auto juz to mialo? czy instalowaliscie??

ok sprostowanie... wlasnie bylam w swoim aucie i mam takie dwa metalowe zaczepy w siedzeniu ktore sluza i do LATCH system, i do isofix. Czlowiek ciagle sie uczy. Peperka mialas racje ze isofix to jest ulepszona wersja latch systemu. :)

Dzieki dziewczyny bardzo za oswiecenie... drugie dziecko a czlowiek dlalej zielony w niektorych dziedzinach.

jest super bo mozna ustawic na leząco,ma regulacje:)

Załączniki

• DSC01299.jpg
    DSC01299.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC01300.jpg
    DSC01300.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC01301.jpg
    DSC01301.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 28
system mocowania isofix mam w samochodzie a nakładkę musiałam kupić.
dziewczyny mam pytanie może wiecie: jeżeli mam wyłączaną poduszkę powietrzną samochodzie to mogę wozić z przodu?

reklama
Oj tez nie lubie jak Olenka siedzi sama z tylu:( niestety czesto tak jest i juz jakos sie przyzwyczailysmy i jak Olenka czasem marudzi to jej spiewam i od razu sie uspokaja bo wie, za mamusia jest blisko:p

Do góry