reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
dziewczyny wiem ze byla mowa bo bodajze fiolkowa kupowala:-), chodzi mi o fotelik nastepny tzn chyba taki 0-18 bo ten do 13 juz za maly dla nas a na ten 9-18 chyba za wczesnie?? pablo siedzi ale jeszcze niepewnie, nie wyobrazam sobie zeby spal w pozycji prawie siedzacej...
te 0-18 sie rozkladaja dosc spoko.. bo chyba tych 0-25 sie nie oplaca kupowac...?

napiszcie jesli ktoras ma taki fotelik i ktory warto kupic...:tak::tak::tak:

hej dziewczyny :-)

widze ze zimowe zakupy ida pelna para :-)
ja wlasnie zlozylam zamowienie w hurtownii i we wtorek bede miala dostawe.
Zimowych rzeczy.
Poki co zauwazylam, ze klientki rozgladaja sie za kurtkami i spodniami oraz za wiekszymi rzeczami, na pewno powyzej roku.
Zobaczymy co dalej. :-)
Ja zostawilam Pawelkowi poki co grubsza kurteczke na rozmiar 80 firmy NEXT.
Teraz poluje na kombinezon jakis.

Wczoraj kupilam niuniowi w Selgrosie adidaski takie na teraz za 26 zł, bo w rajstopkach i skarpetce nadal mu nozki marzly, no i w Tesco kupilam juz na zime, rozmiar niby 19, ale napisane bylo 12-18 miesiecy. Takie niby EMU, podobne do tego. tylko troche inne na gorze sa, za 23 zł.
CHEROKEE JESIENNO ZIMOWE NOWE 16, 0-3 (1211770377) - Aukcje internetowe Allegro

A mi udało się małemu wylicytować coś takiego: FISHER PRICE SKOCZEK NOWOŚĆ 2010 G5921s_k (1213946480) - Aukcje internetowe Allegro za 100zł z przesyłką. Zgapiłam to od ccaroline:tak: ale już wcześniej miałam w zamyśle coś takiego małemu sprawić, słyszałam dobre opinie o tych skoczkach że potrafią dziecko na trochę zająć i przynoszą frajdę, okaże się;-) Niech ma prezent na pół roczku które kończy za 6 dni, akurat przesyłka dojdzie.:tak:

dziewczyny wiem ze byla mowa bo bodajze fiolkowa kupowala:-), chodzi mi o fotelik nastepny tzn chyba taki 0-18 bo ten do 13 juz za maly dla nas a na ten 9-18 chyba za wczesnie?? pablo siedzi ale jeszcze niepewnie, nie wyobrazam sobie zeby spal w pozycji prawie siedzacej...
te 0-18 sie rozkladaja dosc spoko.. bo chyba tych 0-25 sie nie oplaca kupowac...?

napiszcie jesli ktoras ma taki fotelik i ktory warto kupic...:tak::tak::tak:

My właśnie kupiliśmy małemu fotelik 0-18 firmy Renolux. Jetseśmy zadowoleni i Olek chyba też bo nie płacze jak się go do niego wsadza, a przy tym 0-13 ty były straszne przeboje i płakał całą drogę.

reklama
A mi udało się małemu wylicytować coś takiego: FISHER PRICE SKOCZEK NOWOŚĆ 2010 G5921s_k (1213946480) - Aukcje internetowe Allegro za 100zł z przesyłką. Zgapiłam to od ccaroline:tak: ale już wcześniej miałam w zamyśle coś takiego małemu sprawić, słyszałam dobre opinie o tych skoczkach że potrafią dziecko na trochę zająć i przynoszą frajdę, okaże się;-) Niech ma prezent na pół roczku które kończy za 6 dni, akurat przesyłka dojdzie.:tak:

Super :) Myślałam, że już nie sprzedają tych modeli :) ja wsadzam małą jak mi już strasznie marudzi, a muszę się zająć chwilowo synkiem :)

Do góry