reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Wama: ja lece 24.09 do NY i tez mam zamiar sie obkupic ;) mozesz mi napisac gdzie kupujesz dzieciece ciuchy? bo ostatnio to ja kupowalam glownie w tj maxx i w riverhead

Peperka ja czesto w tjmaxx, marshalls - to ta sama firma ( moja tesciowa w marshalls pracuje na dzieciecym ;)) Gdzie do NY przylatujesz? Ja czesto jestem w Riverhead w Tangers Outlets bo mieszkam od nich zut beretem. Moze sie chcesz spotkac na zakupach ??? A w outletach to glownie gymboree, childrens place, maja teraz super ceny + mam pelno kuponow i znizek do nich.

w Pl kupilam fotelik nania 0-18, ale nie polecam, byl tani i tylko chcialam do mamy go zabrac...wiem, wiem, nie powinno sie oszczedzac na bezpieczenstiwe, ale ja tu jestem tylko 5 tyg i nie bylabym w stanie przewiezc go z powrotem do UK. A fotelik nie chce za bardzo sie przechylic do tylu (tak zeby bylo bardziej na lezaco), ale plus jest ten, ze Mlody siedzi w nim wyzej niz w tym 0-13 i widzi wszystko przez szyby...
A tak chyba kupie britax u siebie (tez 0-18).

ja kupilam Fair 0-18 z isofixem, ale on nie rozklada sie jakos specjalnie, pozycja jest taka prawie siedzaca. ogolnie to malemu nie przeszkadza, tylko jak zasypia to troche mu do przodu glowa leci, ale pieluche podkladam i jest ok. mysle ze jak dobrze juz bedzie siedzial to bedzie ok, a i tak zaraz lecimy na 3 tygodnie, wiec po powrocie juz na bank bedzie siedzial. a siedzi bardzo wysoko, wszystko widzi przez szybe

a co do tych skoczkow to gdzies czytalam ze one nie sa tak do konca dobre dla nozek dzieci, ale nie pamietam szczegolow

Ostatnia edycja:
Peperka ja czesto w tjmaxx, marshalls - to ta sama firma ( moja tesciowa w marshalls pracuje na dzieciecym ;)) Gdzie do NY przylatujesz? Ja czesto jestem w Riverhead w Tangers Outlets bo mieszkam od nich zut beretem. Moze sie chcesz spotkac na zakupach ??? A w outletach to glownie gymboree, childrens place, maja teraz super ceny + mam pelno kuponow i znizek do nich.
bedziemy mieszkac u znajomych w Ridgewood. rok temu bylismy wlasnie w tangers i moze teraz tez tam pojedziemy, ale nie wiem jeszcze jak to bedzie, bo to jednak z 1,5 h drogi, a ktos mowil ze jakies fajne blizej sa (ale nie wiem jakie). jak mielismy jezdzic sami to subwayem na manhattan do tj'a zasuwalismy, bo najlatwiej bylo nam sie tam dostac ;) a zeby miec kupony to pewnie sie rejestrowalas w tych sklepach? miesjmy nadzieje ze jak przylece to ceny nadal beda super ;>

Marciaa kombinezon rewelka:-)

co do fotelika jeszcze nie kupujemy bo po M wypadku (samochód do kasacji)nie nabyliśmy jeszcze nowe, nadal czekamy na wypłątę od ubezpieczyciela, więc jak narazie i tak nie byłoby gdzie go zamontować, a ten co mamy obecnie jest od 0 do 13kg (chicco), więc jak bierzemy auto od mojego taty czasem to jeszcze nam ten styka, ale M mówi, że jak tylko będzie nowa furka to kupimy fotelik recaro:tak:

fajny z daleka super wyglada :) dla dziewczynek był rózowy. Dobrze, ze go kupilam bo pani po mnie chciala ten sam rozmiar a była ostatnia sztuka :)
mam jeszcze jeden niebieski polarkowy ale 74 oba są bo dość duze gluck ma rozmiary
ja tez powoli bede sie rozlagac za fotelikiem bo ten juz jak ma kurtke to siedzi skrempowany
na co zwracacie uwage przy wyborze fotelika i jakie są godne polecenia jestem zielona w tej materii i jakie wkoncu lepiej 0-18 ??

reklama
My w końcu nie kupiliśmy jeszcze nowego fotelika, bo Kuba od biedy się w 0-13 mieści, ale na zimę na bank trzeba kupić, bo się w kurtce nie zmieści:sorry2:
Chcemy kupić Recaro Young Sport - ma dobre opinie, a poza tym M mówi, że firma Recaro produkuje fotele do samochodów rajdowych, więc na pewno foteliki są porządne pod względem bezpieczeństwa:tak:

Do góry