ja tam wielki zapas ponieważ wiele rzeczy mam po starszej córce i teraz tylko chodzę na strych i przekopuję szafę po Julce, teraz kupuję tylko rzeczy na wyjście a takie po domku jak body, spodenki od dresu. bluzy to wszzystko po Julce
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
A my sie pochwalimy nowymi kapciuszkami na jesienne zimne wieczory:-)
Zobacz załącznik 271768
czadowe :-)
frotka 74
mazia89 fajna na chłopca ja narazie zastanawiam się na polarowym kombinezonem dla Poli i znalazłam coś takiego tylko boję się że będzie za duży: Kombinezon polarkowy LINDEX 80 + czapka H&M (1172504205) - Aukcje internetowe Allegro
Ładny kupujDużo za duzy chyba nie powinien byc. Zawsze mozesz cos cieplejszego pod spód założyc i nie bedzie krępował ruchów Poli A zmierz córcię i dodaj cm które urośnie zima moze trwac do kwietnia
Neesia fajniusie papcie
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
nesiaa ładniutkie i słodkie kapciuszki!!
mazia89 ładna kurteczka!!
polusia ładniutki kombinezonik!!
mazia89 ładna kurteczka!!
polusia ładniutki kombinezonik!!
asia2702
a ja taka kurtke kupilam CIEPLUTKA KURTKA NA ZIMĘ (1168166029) - Aukcje internetowe Allegro :-):-):-)
jakos nie lubie tych wszystkich kotków,piesków i misiów na ubrankach.i Staram sie kupowac takie neutralne rzeczy.Wiadomo czasem sie zdarzy cos z jakims nadrukiem,ale nie moze to byc przeslodzone czy cos.
Bardzo fajna. Mnie miśki nie przeszkadzają, za to wolę inne kolory, niż niebieski np. brąz, zielony, szary. Niestety niebieskich ciuchów mamy najwięcej. Na szczęście małemu ładnie w tym kolorze.
ionka
szczerze powiedziawszy i mnie przeraża to całe zimowe ubieranie... będę już miała totalną zagwozdkę: nie za ciepło?? nie za zimno??
niby w Irlandii zimy sa łagodniejsze niż w Pl, ale nadrabiamy wiatrem od oceanu. no i ostatnia zima była naprawdę mroźna!
rękawiczki jakieś też trzeba.
najlepsze jest to, że tutaj okropnie ciężko jest kupić czapke ciepłą z uszami. kupiłam jedną w Pl teraz, no ale nie zimową, tylko na teraz: u nas jesień, dziś 16stopni ;-)
niby w Irlandii zimy sa łagodniejsze niż w Pl, ale nadrabiamy wiatrem od oceanu. no i ostatnia zima była naprawdę mroźna!
rękawiczki jakieś też trzeba.
najlepsze jest to, że tutaj okropnie ciężko jest kupić czapke ciepłą z uszami. kupiłam jedną w Pl teraz, no ale nie zimową, tylko na teraz: u nas jesień, dziś 16stopni ;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U nas sa foteliki BeSafe montowane tyłemwiem ze wszwecji maxi cosi produkuje fotelik 9-18 montowany tylem do kierunku jazdy, ale u nas jest on niedostepny :/
a nozki dziecka moge byc na oparciu, byle glowa nie wystawala - w szwecji tylem do kierunku jazdy dzieci jezdza do 4 lat
BeSafe iZi Combi X3 Isofix tyłem do jazdy NOWY!!! (1174087430) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupiłam na All kurtkę Coccodrillo z zeszłorocznej kolekcji za 40 zł
a ja kupiłam kombinezon dla Poli też na All NEXT CIEPŁY KOMBINEZON RÓŻE I WRÓŻKI 6-9MC (1175930154) - Aukcje internetowe Allegro
reklama