reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja tez bede szukac nowego fotelika, bo moj jest do 10 kg, a 9 to w sumie juz mamy.
problem z tymi od 9 jest taki ze nie da ich sie raczej montowac tylem do kierunku jazdy, a jednak takie dzieciaczki jak nasze powinny tak siedziec. sama sie zastanawiam czy wziac 0-18 czy 9-18, bo niektore 0-18 sa bardzo waskie i znowu moze byc za ciasny dla Oliwka. chce fotelik z isofixem i 0-18 jest Fair Bimbo bardzo dobry. 9-18 nie patrzylam jeszcze ;) wiem ze wszwecji maxi cosi produkuje fotelik 9-18 montowany tylem do kierunku jazdy, ale u nas jest on niedostepny :/
a nozki dziecka moge byc na oparciu, byle glowa nie wystawala - w szwecji tylem do kierunku jazdy dzieci jezdza do 4 lat

reklama
Mlody juz powoli wyrasta z naszego fotelika do 13kg. Nozki mu juz wystaja, i jak przeciagne pasem to go tam krepuje w uda (tak sie wierci, ze zawsze spadnie do dolka i ta nozka tak wywija)....Na razie kupilam 0-18 kg nanii na nastepny urlop, bo wybieramy sie pod koniec sierpnia do Wloch, do mojej mamy. Tez go mozna tylem do kierunku jazdy i sprawdzalam na nim Redanka i jest bardzo dobrze ulozony....Dopiero pozniej, juz w UK, kupie 9-18 lub 9-25...ale jeszcze nie wiem jakiej firmy

a ja taka kurtke kupilam CIEPLUTKA KURTKA NA ZIMĘ (1168166029) - Aukcje internetowe Allegro :-):-):-)

jakos nie lubie tych wszystkich kotków,piesków i misiów na ubrankach.i Staram sie kupowac takie neutralne rzeczy.Wiadomo czasem sie zdarzy cos z jakims nadrukiem,ale nie moze to byc przeslodzone czy cos.

Kurteczka swietna!
Ja tez nie lubie przeslodzonych rzeczy ale kapciuszki musza byc slodkie:tak: sama chodze w zimie w wielkich misiach na nogach, albo w grubych skarpetach z owieczkami:-p

reklama
ja musze malemu znowu pokupowac troche ciuchow, bo z bodow z dlugim rekawem tych co mamy to wyrasta, a 6 wrzesnia jedziemy na tydzien nad morze i musze sie zaopatrzyc w jakies cieplejsze rzeczy tak na wszelki wypadek, ja jak jade nad morze to zwykle jest kijowa pogoda :(
ja niekupowałam wczesniej zapasu ubran, bo doszlam do wniosku ze jak bedzie rosl to wtedy kupie to co bedzie nam faktycznie przydatne, i chyba dobrze zrobilam tak mysle

Do góry