reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja tez bede szukac nowego fotelika, bo moj jest do 10 kg, a 9 to w sumie juz mamy.
problem z tymi od 9 jest taki ze nie da ich sie raczej montowac tylem do kierunku jazdy, a jednak takie dzieciaczki jak nasze powinny tak siedziec. sama sie zastanawiam czy wziac 0-18 czy 9-18, bo niektore 0-18 sa bardzo waskie i znowu moze byc za ciasny dla Oliwka. chce fotelik z isofixem i 0-18 jest Fair Bimbo bardzo dobry. 9-18 nie patrzylam jeszcze ;) wiem ze wszwecji maxi cosi produkuje fotelik 9-18 montowany tylem do kierunku jazdy, ale u nas jest on niedostepny :/
a nozki dziecka moge byc na oparciu, byle glowa nie wystawala - w szwecji tylem do kierunku jazdy dzieci jezdza do 4 lat

reklama
Mlody juz powoli wyrasta z naszego fotelika do 13kg. Nozki mu juz wystaja, i jak przeciagne pasem to go tam krepuje w uda (tak sie wierci, ze zawsze spadnie do dolka i ta nozka tak wywija)....Na razie kupilam 0-18 kg nanii na nastepny urlop, bo wybieramy sie pod koniec sierpnia do Wloch, do mojej mamy. Tez go mozna tylem do kierunku jazdy i sprawdzalam na nim Redanka i jest bardzo dobrze ulozony....Dopiero pozniej, juz w UK, kupie 9-18 lub 9-25...ale jeszcze nie wiem jakiej firmy

a ja taka kurtke kupilam CIEPLUTKA KURTKA NA ZIMĘ (1168166029) - Aukcje internetowe Allegro :-):-):-)

jakos nie lubie tych wszystkich kotków,piesków i misiów na ubrankach.i Staram sie kupowac takie neutralne rzeczy.Wiadomo czasem sie zdarzy cos z jakims nadrukiem,ale nie moze to byc przeslodzone czy cos.

Kurteczka swietna!
Ja tez nie lubie przeslodzonych rzeczy ale kapciuszki musza byc slodkie:tak: sama chodze w zimie w wielkich misiach na nogach, albo w grubych skarpetach z owieczkami:-p

reklama
ja musze malemu znowu pokupowac troche ciuchow, bo z bodow z dlugim rekawem tych co mamy to wyrasta, a 6 wrzesnia jedziemy na tydzien nad morze i musze sie zaopatrzyc w jakies cieplejsze rzeczy tak na wszelki wypadek, ja jak jade nad morze to zwykle jest kijowa pogoda :(
ja niekupowałam wczesniej zapasu ubran, bo doszlam do wniosku ze jak bedzie rosl to wtedy kupie to co bedzie nam faktycznie przydatne, i chyba dobrze zrobilam tak mysle

Do góry