Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja mam kilka ciuchow z mothercare i nie narzekam. Zamowilam early na 74 zobaczymy. Musze wpasc do tesco i luknąć co tam mają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcialam sie zapytam Mam, ktorych dzieci jezdza spacerowka x-landera xa, czy u Was daszek sie w pelni opuszcza? Tzn. czy mozecie dowolnie nim manewrowac i opuscic tak, zeby zabezpieczal dziecko przed sloncem swiecacym prosto w oczka?
a ile dalas za ten 3pack?? hehe ale Twoj Adas nie wiem jak to robisz ze jest na piersi i tak ladnie wygląda!! wiec ja raczej ten miejszy rozmiar musze kupic a z dl rekawem to musze wyjac i oblookać jak wyglądają:-)Tylko trzeba uważać żeby nie kupić za małych. Dawniej kupowałam body Cherokee i były raczej duże, a F&F są mniejsze. Ostatnio kupiłam body z krótkim 3-6 miesięcy i są już ciasnawe niestety. Dzisiaj kupiłam 3-pack z długim rękawem na 6-9 miesięcy.
ciekawa jestem jak rozmiarowo beda u ciebie mojej siegają za kolanaja mam kilka ciuchow z mothercare i nie narzekam. Zamowilam early na 74 zobaczymy. Musze wpasc do tesco i luknąć co tam mają
hehe to ciekawe kiedy dorosniemy do tych 74 bo to jest na 6-12mcy zebym wiedziala wczesniej to bym takiej gafy nie popelnilaale wszyscy mowia ze corcia dluga jest i wyglada na 6mcy to sie połasiłam na wiekszetak, Early Days mają wielkie ubranka. ma moją pasują od biedy jeszcze body 0-3 ;-)
35 zła ile dalas za ten 3pack?? hehe ale Twoj Adas nie wiem jak to robisz ze jest na piersi i tak ladnie wygląda!! wiec ja raczej ten miejszy rozmiar musze kupic a z dl rekawem to musze wyjac i oblookać jak wyglądają:-)
35 zł
Co do fotelika - my mamy dla Karolka fotelik 9-36 kg Recaro Young Sport i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Używamy go na razie w opcji 9-18 (potem się wyciąga taką wkładkę i można podnieść zagłówek). Jest bardzo fajnie zabudowany z boków, szczególnie przy głowie, poza tym jest wygodny dla dziecka, ma welurową tapicerkę, nie brudzi się. Ale uważam, że nasze dzieci są jeszcze za małe do fotelików od 9 kg. Jeszcze ze 3 miesiące pasowałoby poczekać.
dziewczyny znalazłam na allegro fajne butki dla Poli tylko nie wiem czy 10 cm wkadka wewnętrzna będzie ok. jak myslicie? takie: jedyne na allegro buciki dla dziewczynki 10 warto (1173396883) - Aukcje internetowe Allegro