reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

co do Earlydays, to ja mam sklep ich pod nosem, więc w ogóle ubranek od nich mam sporo- taniutkie i niezłe jakościowo :) a dziecko i tak raz-dwa wyrasta, więc po co kupować coś drogiego :)

A ja w primarku pracuje po macierzynskim wracam na weekendy, niektore rzeczy maja jokosciowo fajne a niektore po jednym praniu nadaja sie do kosza, ale ceny super szczegolnie jak sie trafi na przeceny.

reklama
Ale jestem zła -kupilam bodziaki Early Days rozmiar 74 i sa mega za duze na mała:/ a mamy innych firm body roz 74 i są ok a tu taki zonk...najgorzej ze sa na krótki rękaw a beda pasowac w zime a chcilam wtedy kupic na dlugi rekaw...no coz moze taka sroga zima nie bedzie!! musze zamowic drugie ale wzory mi sie nie podobaja:( heheh podobaja mi sie mother care co Marcia pokazala ale rozne opinie sa na temat ich jakości!! wiec szukam innych 7paków:)

a dzis wybralismy fotelik do karmienia-jutro kupujemy!! 2 w 1 fotel i od razu bujak czyli opcja huśtawki bedziemy miec z głowy bo mamy mało miejsca a tu od razy bedzie wszytko razem...i w rzeczywistosci duzo fajniej wygladają:) solidniej:)

Krzesełko Coneco GALILEO - BUJANE + NACZYNIA+KURI (1173951984) - Aukcje internetowe Allegro

Chcialam sie zapytam Mam, ktorych dzieci jezdza spacerowka x-landera xa, czy u Was daszek sie w pelni opuszcza? Tzn. czy mozecie dowolnie nim manewrowac i opuscic tak, zeby zabezpieczal dziecko przed sloncem swiecacym prosto w oczka?

Ale jestem zła -kupilam bodziaki Early Days rozmiar 74 i sa mega za duze na mała:/ a mamy innych firm body roz 74 i są ok a tu taki zonk...najgorzej ze sa na krótki rękaw a beda pasowac w zime a chcilam wtedy kupic na dlugi rekaw...no coz moze taka sroga zima nie bedzie!! musze zamowic drugie ale wzory mi sie nie podobaja:( heheh podobaja mi sie mother care co Marcia pokazala ale rozne opinie sa na temat ich jakości!! wiec szukam innych 7paków:)
Zgadza się, Early Days ma dużą rozmiarówkę, trzeba zawsze sprawdzić wymiary. Zajrzyj do Tesco :) 5-paki F&F są po 39 zł bodajże, Disneya trochę droższe.

Zgadza się, Early Days ma dużą rozmiarówkę, trzeba zawsze sprawdzić wymiary. Zajrzyj do Tesco :) 5-paki F&F są po 39 zł bodajże, Disneya trochę droższe.
Dzieki za cynka!! Jak nic nie znajde dzis na necie to jutro pojedzimy tez do tesco:) disneya kupilam kiedys w tesco na dł rekaw i sa dobre gatunkowo:)

reklama
Tylko trzeba uważać żeby nie kupić za małych. Dawniej kupowałam body Cherokee i były raczej duże, a F&F są mniejsze. Ostatnio kupiłam body z krótkim 3-6 miesięcy i są już ciasnawe niestety. Dzisiaj kupiłam 3-pack z długim rękawem na 6-9 miesięcy.

Do góry