reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

co do Earlydays, to ja mam sklep ich pod nosem, więc w ogóle ubranek od nich mam sporo- taniutkie i niezłe jakościowo :) a dziecko i tak raz-dwa wyrasta, więc po co kupować coś drogiego :)

A ja w primarku pracuje po macierzynskim wracam na weekendy, niektore rzeczy maja jokosciowo fajne a niektore po jednym praniu nadaja sie do kosza, ale ceny super szczegolnie jak sie trafi na przeceny.

reklama
Ale jestem zła -kupilam bodziaki Early Days rozmiar 74 i sa mega za duze na mała:/ a mamy innych firm body roz 74 i są ok a tu taki zonk...najgorzej ze sa na krótki rękaw a beda pasowac w zime a chcilam wtedy kupic na dlugi rekaw...no coz moze taka sroga zima nie bedzie!! musze zamowic drugie ale wzory mi sie nie podobaja:( heheh podobaja mi sie mother care co Marcia pokazala ale rozne opinie sa na temat ich jakości!! wiec szukam innych 7paków:)

a dzis wybralismy fotelik do karmienia-jutro kupujemy!! 2 w 1 fotel i od razu bujak czyli opcja huśtawki bedziemy miec z głowy bo mamy mało miejsca a tu od razy bedzie wszytko razem...i w rzeczywistosci duzo fajniej wygladają:) solidniej:)

Krzesełko Coneco GALILEO - BUJANE + NACZYNIA+KURI (1173951984) - Aukcje internetowe Allegro

Chcialam sie zapytam Mam, ktorych dzieci jezdza spacerowka x-landera xa, czy u Was daszek sie w pelni opuszcza? Tzn. czy mozecie dowolnie nim manewrowac i opuscic tak, zeby zabezpieczal dziecko przed sloncem swiecacym prosto w oczka?

Ale jestem zła -kupilam bodziaki Early Days rozmiar 74 i sa mega za duze na mała:/ a mamy innych firm body roz 74 i są ok a tu taki zonk...najgorzej ze sa na krótki rękaw a beda pasowac w zime a chcilam wtedy kupic na dlugi rekaw...no coz moze taka sroga zima nie bedzie!! musze zamowic drugie ale wzory mi sie nie podobaja:( heheh podobaja mi sie mother care co Marcia pokazala ale rozne opinie sa na temat ich jakości!! wiec szukam innych 7paków:)
Zgadza się, Early Days ma dużą rozmiarówkę, trzeba zawsze sprawdzić wymiary. Zajrzyj do Tesco :) 5-paki F&F są po 39 zł bodajże, Disneya trochę droższe.

Zgadza się, Early Days ma dużą rozmiarówkę, trzeba zawsze sprawdzić wymiary. Zajrzyj do Tesco :) 5-paki F&F są po 39 zł bodajże, Disneya trochę droższe.
Dzieki za cynka!! Jak nic nie znajde dzis na necie to jutro pojedzimy tez do tesco:) disneya kupilam kiedys w tesco na dł rekaw i sa dobre gatunkowo:)

reklama
Tylko trzeba uważać żeby nie kupić za małych. Dawniej kupowałam body Cherokee i były raczej duże, a F&F są mniejsze. Ostatnio kupiłam body z krótkim 3-6 miesięcy i są już ciasnawe niestety. Dzisiaj kupiłam 3-pack z długim rękawem na 6-9 miesięcy.

Do góry