reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ja tam tez jeszcze używam śpiochy bo mała jak ma leginsy ubrane albo rajstopy to sobie je ściąga za nogawki a jak śpiochy są zapięte to może sobie ciągnoć a ich nie ściągnie. pajace też mamy do spania jak jest chłodno

Ol tylko w pajacach śpi. mam kilka par spiochów też- teściowa nakupiła, ale szczerze to prawie nie używam- tylko, jak zdarzy się w nocy wypadek, a ja nie ma piżamki ;)

co do Earlydays, to ja mam sklep ich pod nosem, więc w ogóle ubranek od nich mam sporo- taniutkie i niezłe jakościowo :) a dziecko i tak raz-dwa wyrasta, więc po co kupować coś drogiego :)

qrcze ja od 2 mcy juz małej nie ubieram ani w pajace ani w śpiochy:sorry:nie podoba mi sie jak ona wyglada w tych ubrankach....zazwyczaj leginsy i bodziak lub jakas bluzeczka:rofl2:

Marcia ladne te bodziaki ale nie znam jakosci mothercare za to wiem ze early days sa swietne...zamowilam takie: oczywiscie wzor motylek bo my lubimy wyraziste kolory chociaz zastanawialam sie nad owieczkami na innej aukcji tez nowy wzor tej firmy :-)

Dzis przyszla paczka ale nie wiem czemu listonosz zostawil awizo :wściekła/y:jak do poludnia w domu bylam...jutro M odbierze z poczty:-) do tego rajstopki
U nas listonosz nie nosi przesyłek!!!!!!!!!!! Od razu awizują na poczcie i zostawiają awizo, nie wiem za co im się płaci!!!

Pajace również używamy do spania w chłodniejsze dni.

U nas listonosz nie nosi przesyłek!!!!!!!!!!! Od razu awizują na poczcie i zostawiają awizo, nie wiem za co im się płaci!!!

Pajace również używamy do spania w chłodniejsze dni.

u nas rowniez nie nosza przesylek wiekszych, niz te ktore mieszcza sie do skrzynki.
Jednak ja mam znajomego listonosza i przynosi.. i to jeszcze na 4 pietro :-D

A ja odkad jestem z Lilusią w domu to odbieram prawie wszystkie paczki i wieksze przesyłki dla siebie i sasiadów- oczywiście za ich zgodą;-)
A cod do body to też popieram te z Earlydays i własnie muszę jakis zapas zrobić:-)

a ja mam daleko primark i tylko jak siostra pojedzie to mi cosik kupi dla mlodego...ostatnio mialam bodziaki bez rekawow i takie jakies nie ten tego, popruly sie przy pierwszym praniu zanim nawet zalozylam...:no:moze jakas trefna partia...za to spodenki i ogrodniczki super!

najbardziej lubie tescowskie, czesto maja z disneya cos....

a mothercare to nie dosc ze drogie to jakosc taka sobie...

z tymi przesylkami to u nas zawsze nosza, ale kolezanka z Gdanska ma problemy i tez jej zawsze awizo zostawia, mimo ze w domu caly dzien siedzi...:szok:

u nas noszę paczki, moze dlatego, że co jakiś czas mam w skrzynce ankietę z poczty, żeby ocenić ich pracę:-)no i boją się, żeby przypadkiem ich tam nie obsmarować he he:-)

reklama
Do góry