reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Nr buta odziedziczy chyba po tatusiu :D 46 :) mama też nie mała bo 40 :)

u nas podobnie :) też duże nóżki :) choc tata aż 46 nie ma :)

Franiowi też stópka rośnie szybko i właśnie wyciągłam już buciki na jesień :)

:) i już pasują :)

Załączniki

• 010820102011.jpg
    010820102011.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 72
  • 010820102010.jpg
    010820102010.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 74
ja tez mam juz paputki adidaski na rzepy brazowe:)))) i czerwone ze skorki z ciciusiem:)

kurczę ja chce body takie mega kolorowe

ja jestem zadowolona z mothercare...ale musze wyprobowac te eralydays..no ionka to kupuje angelcare:p dzieki

qrcze ja od 2 mcy juz małej nie ubieram ani w pajace ani w śpiochy:sorry:nie podoba mi sie jak ona wyglada w tych ubrankach....zazwyczaj leginsy i bodziak lub jakas bluzeczka:rofl2:

Marcia ladne te bodziaki ale nie znam jakosci mothercare za to wiem ze early days sa swietne...zamowilam takie: oczywiscie wzor motylek bo my lubimy wyraziste kolory chociaz zastanawialam sie nad owieczkami na innej aukcji tez nowy wzor tej firmy :-)

Dzis przyszla paczka ale nie wiem czemu listonosz zostawil awizo :wściekła/y:jak do poludnia w domu bylam...jutro M odbierze z poczty:-) do tego rajstopki

EMIL BODY EARLY DAYS 0-3m 7PAC NOWOŚCI (1167375768) - Aukcje internetowe Allegro

EMIL RAJSTOPKI KREMOWE GWIAZDKI 6-12 M PRIMARK (1094313742) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry