reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Julitte - ja mam Mutsy i bylam przy starszym synku bardzo zadowolona :-) No ale to starszy typ - Urban Rider.

Co do maty to co kto lubi - ja wolalam wlasnie kupic taka wieksza zeby tez bylo potem na niej miejsce na jakies turlanie sie i pierwsze proby raczkowania :-) A zabawki to z tego palaka "slonia" sie bardzo sprawdzaly poki lezal no i mozna bylo doczpeic tez inne :-)

Marciaa - wozek super :-)

Właśnie czytałam o mutsy na różnych forach i miał prawie same pozytywne opinie, dlatego się na niego zdecydowaliśmy (pomijając oczywiście fakt że bardzo nam się podobał):-)

Ja maty jeszcze nie kupiłam... nie mogę się zdecydować

Dziewczyny mam pytanie do mam ktore uzywaja takie lozeczka....chodzi mi glownie o ten materacyk w srodku, bo on nie jest plaski tylko sklada sie na 4. Moje pytanie jest... czy bedziecie kladly dziecko bezposrednio na ten materacyk czy macie "cos" dokupione zeby go wyplaszczyc i pozbyc sie tych lini ze zgiec???
Walmart.com - Boppy - Happy Place Playard

Dziewczyny mam pytanie do mam ktore uzywaja takie lozeczka....chodzi mi glownie o ten materacyk w srodku, bo on nie jest plaski tylko sklada sie na 4. Moje pytanie jest... czy bedziecie kladly dziecko bezposrednio na ten materacyk czy macie "cos" dokupione zeby go wyplaszczyc i pozbyc sie tych lini ze zgiec???

Kochana te materacyki w łóżeczkach turystycznych nie nadają się do spania dla dzieci, on jest strasznie twardy i wydaje mi się, że bardziej służy jako usztywnienie łóżeczka, ja kupiłam zwykły materac, pinka gryka kokos.

Ccaroline a czy Ty uzywasz inne lozeczko czy tylko te turystyczne??? bo ono jest troche mniejsze niz zwykle i ja nie wiem nawet czy znajde tutaj materacyk na ten rozmiar.... bo to turystyczne kupilam wczoraj za pol ceny i sie zastanawiam czy moge uzywac tylko je ale z innym materacem czy kupic tez drewniane... Z Patem mialam drewniane, wiec o turystycznych nic nie wiem, ale za pol ceny nowe lozeczko wiec sie skusilam i teraz sie zastanawiam czy mi sie wogole przyda?

reklama

ja tez mam turystycze i narazie na ten materacyk polozyłam mieka kolderke i kocyk na to prześcieradło i narazie nic nie wymysle bo zakup przescieradła to był wyczyn bo tylko 1 sprzedawca na allegro miał takie o wymiarach 100X70

Do góry