reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Mata edukacyjna super sprawa :tak:
My dostaniemy lezaczek, misia uspokajajacego i karuzele. Znajomi pytali, wiec powiedzialam co potrzebujemy. Zawsze to pare groszy zostanie w kieszeni, a i prezenty sie nie zdubluja.
Juz mojemu zapowiedzialam, ze jakby sie ktos pytal co chcemy, to ma mowic, ze wlasnie mate :laugh2:

No my też sobie od rodzinki zażyczyliśmy fotelik bujaczek, ale zobaczymy czy sie zastosują. Mata to też świetny pomysł :tak: za to z karuzeli czy czegoś tego typu zrezygnowaliśmy jak na razie, bo w końcu Małemu to na początku będzie wsio radno, bo i tak będzie niedowidzący, a później pomyślimy. Za to moja mama nie mogła się oprzeć i kupiła dla wnuczka to: >CLOUD BE<ŚPIĄCA OWIECZKA SERCE MAMY OCEA (938927727) - Aukcje internetowe Allegro

no mówie Wam przesłodka ta owieczka :laugh2:

a dziś właśnie odebrałam fotelik dla naszej Małpki, później postaram się wstawić zdjęcie, jest czerwoniasty jak auto taty ;-)

ehh no ja już kupiłam wcześniej jak kase miałam jeszcze matę , karuzelę . leżaczek , bo ta rodzinka D nic by nie kupiła ale mam to przynajmiej z głowy i wiem że jest ..

Ja jeszcze nic nie kupiłam z tych gadżetów, ale poczekam jak maleństwo się urodzi. na pewno chciałabym leżaczek, bo po starszej córci został ale taki nieładny (kilka lat temu az takiego wyboru nie było) , oraz nianie elektroniczną. Nad matą się zastanowię bo mam taką zabawkę do ustawienia nad dzieckiem gdy leży na kocyku z firmy TINY LOVE. Ta zabawka nazywa się Wodny ocean i mozna jej zmieniac pozycję ustawienia, aż do momentu gdy dziecko stoi.
Karuzelkę też mam z TINY LOVE. Ta firma ma przynajmniej niższe ceny niż Fisher Price, a jakość jest identyczna.

ja wczoraj słuchałam wypowiedzi okulistki, która mówiła, że niemowlaki wprawdzie średnio widzą i na początku nie rozpoznają kolorów, ale warto zainwestować w karuzelę, bo ich ślipka podążają za ruchem elementów karuzeli i tak się im wzrok kształtuje

ale same wiecie, co lekarz, to opinia:-D:-D:-D

reklama
Do góry