reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Mata edukacyjna super sprawa :tak:
My dostaniemy lezaczek, misia uspokajajacego i karuzele. Znajomi pytali, wiec powiedzialam co potrzebujemy. Zawsze to pare groszy zostanie w kieszeni, a i prezenty sie nie zdubluja.
Juz mojemu zapowiedzialam, ze jakby sie ktos pytal co chcemy, to ma mowic, ze wlasnie mate :laugh2:

No my też sobie od rodzinki zażyczyliśmy fotelik bujaczek, ale zobaczymy czy sie zastosują. Mata to też świetny pomysł :tak: za to z karuzeli czy czegoś tego typu zrezygnowaliśmy jak na razie, bo w końcu Małemu to na początku będzie wsio radno, bo i tak będzie niedowidzący, a później pomyślimy. Za to moja mama nie mogła się oprzeć i kupiła dla wnuczka to: >CLOUD BE<ŚPIĄCA OWIECZKA SERCE MAMY OCEA (938927727) - Aukcje internetowe Allegro

no mówie Wam przesłodka ta owieczka :laugh2:

a dziś właśnie odebrałam fotelik dla naszej Małpki, później postaram się wstawić zdjęcie, jest czerwoniasty jak auto taty ;-)

ehh no ja już kupiłam wcześniej jak kase miałam jeszcze matę , karuzelę . leżaczek , bo ta rodzinka D nic by nie kupiła ale mam to przynajmiej z głowy i wiem że jest ..

Ja jeszcze nic nie kupiłam z tych gadżetów, ale poczekam jak maleństwo się urodzi. na pewno chciałabym leżaczek, bo po starszej córci został ale taki nieładny (kilka lat temu az takiego wyboru nie było) , oraz nianie elektroniczną. Nad matą się zastanowię bo mam taką zabawkę do ustawienia nad dzieckiem gdy leży na kocyku z firmy TINY LOVE. Ta zabawka nazywa się Wodny ocean i mozna jej zmieniac pozycję ustawienia, aż do momentu gdy dziecko stoi.
Karuzelkę też mam z TINY LOVE. Ta firma ma przynajmniej niższe ceny niż Fisher Price, a jakość jest identyczna.

ja wczoraj słuchałam wypowiedzi okulistki, która mówiła, że niemowlaki wprawdzie średnio widzą i na początku nie rozpoznają kolorów, ale warto zainwestować w karuzelę, bo ich ślipka podążają za ruchem elementów karuzeli i tak się im wzrok kształtuje

ale same wiecie, co lekarz, to opinia:-D:-D:-D

reklama
Do góry