reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Mata edukacyjna super sprawa
My dostaniemy lezaczek, misia uspokajajacego i karuzele. Znajomi pytali, wiec powiedzialam co potrzebujemy. Zawsze to pare groszy zostanie w kieszeni, a i prezenty sie nie zdubluja.
Juz mojemu zapowiedzialam, ze jakby sie ktos pytal co chcemy, to ma mowic, ze wlasnie mate
My dostaniemy lezaczek, misia uspokajajacego i karuzele. Znajomi pytali, wiec powiedzialam co potrzebujemy. Zawsze to pare groszy zostanie w kieszeni, a i prezenty sie nie zdubluja.
Juz mojemu zapowiedzialam, ze jakby sie ktos pytal co chcemy, to ma mowic, ze wlasnie mate
No my też sobie od rodzinki zażyczyliśmy fotelik bujaczek, ale zobaczymy czy sie zastosują. Mata to też świetny pomysł za to z karuzeli czy czegoś tego typu zrezygnowaliśmy jak na razie, bo w końcu Małemu to na początku będzie wsio radno, bo i tak będzie niedowidzący, a później pomyślimy. Za to moja mama nie mogła się oprzeć i kupiła dla wnuczka to: >CLOUD BE<ŚPIĄCA OWIECZKA SERCE MAMY OCEA (938927727) - Aukcje internetowe Allegro
no mówie Wam przesłodka ta owieczka
a dziś właśnie odebrałam fotelik dla naszej Małpki, później postaram się wstawić zdjęcie, jest czerwoniasty jak auto taty ;-)
no mówie Wam przesłodka ta owieczka
a dziś właśnie odebrałam fotelik dla naszej Małpki, później postaram się wstawić zdjęcie, jest czerwoniasty jak auto taty ;-)
Ja jeszcze nic nie kupiłam z tych gadżetów, ale poczekam jak maleństwo się urodzi. na pewno chciałabym leżaczek, bo po starszej córci został ale taki nieładny (kilka lat temu az takiego wyboru nie było) , oraz nianie elektroniczną. Nad matą się zastanowię bo mam taką zabawkę do ustawienia nad dzieckiem gdy leży na kocyku z firmy TINY LOVE. Ta zabawka nazywa się Wodny ocean i mozna jej zmieniac pozycję ustawienia, aż do momentu gdy dziecko stoi.
Karuzelkę też mam z TINY LOVE. Ta firma ma przynajmniej niższe ceny niż Fisher Price, a jakość jest identyczna.
Karuzelkę też mam z TINY LOVE. Ta firma ma przynajmniej niższe ceny niż Fisher Price, a jakość jest identyczna.
ja wczoraj słuchałam wypowiedzi okulistki, która mówiła, że niemowlaki wprawdzie średnio widzą i na początku nie rozpoznają kolorów, ale warto zainwestować w karuzelę, bo ich ślipka podążają za ruchem elementów karuzeli i tak się im wzrok kształtuje
ale same wiecie, co lekarz, to opinia
ale same wiecie, co lekarz, to opinia
Moni27
Monika
Ja z tego typu gadżetów zainwestowałam na sam początek w karuzelke z Tiny Love, mam jeszcze w planach mate ale to juz jak mała się urodzi
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Zobacz załącznik 221244
no to wreszcie moge pochwalic sie swoim długo wyczekiwanym wozem....ale radocha
reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 221244
niezly
a co to za wozek??