MoniSkaBe, a jak się w końcu skończyła akcja ze sprzedawca łózeczka?
i gdzie i za ile kupiliście nowe?
Ostatnio byłam przypadkiem w sklepie dzieciowym w Ząbkach i miał pan ostatnie safari za 220zł... i tak sobie myślałam co u Was wyszło i opowiadałam mężowi akcję ze straszeniem sądem za negatywa...
no.. to skonczylo sie tak, ze on oddal pieniadze.. po 4 dniach proszenia o jak najszybsze zalatwienie. A my w miedzyczasie kupilismy u innego sprzedawcy i wyobraz sobie w srode zamowilismy, a w czwartek bylo u nas. Piekne, cale lozeczko. Bez zadnych problemow. Z przesylka wyszlo 250 zł.
co do strasznie sadem, to on przyslal prosbe o usuniecie komentarza, jak nic nie odpisywalam ani nie anulowalam to przyslal mi maila o "przedsadowe zalatwienie sprawy".
on sie zapiera tym, ze maja regulamin, ze wszystko bylo zgodnie z nim, ze reklamacje byly na jego koszt, ze nie moze reczyc za to co robil kurier.
i wiecie co? uniewaznilam ten komentarz.
nie mam zamiaru sie z jakims dupkiem uzerac. Mam teraz inne rzeczy na glowie, dziecko, a za jakis durny komentarz nie bede sie po sadach wloczyc. Zeby bylo jeszcze o co sie sadzic.
Ale doszlam do takiego wniosku, ze na te pozytywy u sprzedawcow z allegro trzeba traktowac z przymruzeniem oka. Na pewno sa rzetelni sprzedawcy, ktorym sie te pozytywy naleza, ale jak widac na zalaczonym obrazku nie wszyscy, ktorzy maja karte pelna pozytywow sa odpowiedzialni i rzeteleni i na te komentarze zaluzyli.
Poczekaj jeszcze trochę - laktacja się unormuje to mozesz kupić... tak za 2-3 tygodnie myślę powinnać miec rozmiar karmieniowy stały.
Gorzej że ciężko przewidziec co dalej, bo niektórym po karmieniu zostaje większy rozmiar a niektórym wraca do normy sprzed ciąży...
no wlasnie tak chyba zrobie. teraz mam jakies takie babcine z targu
długa, długa. mam nadzieję że jutro wybierzemy sie z mężem i pokupujemy te drobniejsze rzeczy. łóżeczko zamówimy chyba, albo mąż kupi jak bede juz w szpitalu. wózek to zdązymy później. na wyjście ze szpitala pożyczamy nosidełko, także jestem dobrej myśli póki co
podziwiam Cie. Ja z czystej przyjemnosci kupowalam te rzeczy wczesniej.
Chociaz do tej pory nie mam wszystkiego i kupuje na bierzaca. Np obcinaczki do pazurkow nie mam. Maz musi pojechac i kupic, bo chyba czas obciac. Ile mozna w skarpetkach trzymac raczki :-)