reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja wlasnie mialam wam pokazac bo dostalam taka mate od brata mojego m IMG_0015..jpg

fajne ale za ponad 200zl sama bym na pewno nie kupowala:tak:

reklama
a ja dzisiaj kurierem woziczek dostane juhu...
najpierw zamowiłam w sklepie to kazlai czekac 2 tyg..minal czas i dzwonie i mowia ze jeszcze w hurtowni nie ma no ok...to dzwonie po miesiacu i dalej go nie maja to sie wkurzylam i zamowilam na necie i w 3 dni mi przyjdzie :)))
normalnie w kulki leca mogli chociaz zadzwonic, ze nie ma wozka ....ehhhh

a te maty sa superowe tylko niektore ceny rozbrajajace. Fajne sa z lusterkiem...malenstwo moze siebie ogladac w nim :)

Ja bardzo polecam huśtawki z Fisher Price, zwłaszcza "przytulne gniazdko" z lustrzaną kulą. Miałam taką przy pierwszym dziecku, potem sprzedałam, ale teraz znowu kupię, bo sprawdziła się w 100%. Gabi często w niej usypiała i miałam chwile dla siebie. Z tej serii dostępne są już tylko używane, ale uważam, że nie ma sensu wydawać 2xtyle na nową.
http://www.allegro.pl/item941030965_okazja_hustawka_fisher_price_baby_papasan.html

maag - super wozek :-)
MaRICA- POCHWAL SIE TEZ SWOIM :-)

Co do maty to juz komus pisalam ze ja mialam przy starszaku mate duza prostokatna i sprawdzala sie jak najbardziej przez rok. Te tradycyjne krocej sie uzywa (nawet jak sie palak odczepi)DSC04862..jpg - taka mata :tak:

palak mielismy jak juz pisalam taki ruchomy - uzywany na Allegro kupilam w ksztalcie slonia FISHER PRICE - SŁOŃ BAWIALSKI - POLECAM!!! (941781321) - Aukcje internetowe Allegro

fotki zrobie jak przyjdzie do 12 ma byc kurier wiec czekam jak na zbawienie hehe ;p
ale fajnie dzidziol wygląda na tej macie no i jest mega duza, fajna :)

Dziewczyny zakupiałyście maty edukacyjne?? Szukam czegos na allegro a mozecie cos polecić:)
Zastanaiwam sie nad taka :

NOWA FISHER PRICE K4562 MATA RAINFOREST + BONUS ! (930946902) - Aukcje internetowe Allegro

Czy ma sens wydawania tyle kasy?? a jak dlugo dzieci interesuje taki bajer??

Moja koleżanka kupiła taka matę i ...żałuje bo ona jest taka monochromatyczna, za mało zabawek w niej i kolorów.
Ze swojej strony baaardzo polecam matę TINY LOVE. Jeżeli masz juz wydawac ponad 200 zl, to firma TL ma dużo bardziej rozwijające i ładniejsze kolorystycznie rzeczy niż Fisher Price. Kumpela mówiła, żę gdyby wczesniej widziała tą z TL to bez zastanwoienia wybrałaby właśnie nią.

TINY LOVE Mata PLAC ZABAW WYSYŁKA KURIER + GRATIS (939282933) - Aukcje internetowe Allegro

Moja Julka bawiła się w niej do ok. 10-12 miesiąca. Jak była starsza to po prostu odczepiałam jej pałąki z góry i zabawki z pałąka kładłam na macie. Warto poszukać używanej. Polookaj na allegro.
W 2005 roku oja kosztowała 299 zł ale teraz widzę ze tańsze są no i allegro usiane matami do koloru do wyboru.
np. Mata edukacyjna Tiny Love (943588285) - Aukcje internetowe Allegro

Co do tańszych mat to w każdym markecie jest ich niezły wybór i to juz za 70-80 zl. Spokojnie coś można kupić do 100 zl.
ja wlasnie mialam wam pokazac bo dostalam taka mate od brata mojego mZobacz załącznik 221097

fajne ale za ponad 200zl sama bym na pewno nie kupowala:tak:

reklama
my dostalismy w prezencie hustawke z fisher price z serii ZEN. sama bym nie kupila bo to 800 zl (bo w Polsce tego nie ma i trzeba z usa brac), ale musze przyznac ze jest sliczna i mozna z niej bardzo latwo wyjac siedzisko i wtedy jest lezaczek oddzielny. mate tez licze ze w prezencie dostaniemy :)

Do góry