reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ja mam podgrzewacz z funkcja sterylizatora...się zobaczy czy się przyda:-D

i jutro wreeeeeeszcie jedziemy po wózek:-D:-D:-D

jesli na miejscu będzie nasz kolor, wkleję fotki
Mag a na jaka bryke w koncu sie zdecydowaliscie???
U nas turkus zostal wyparty przez blekitno-niebieski :-)
Bedzie w weekend w koncu! Juz sie nie moge doczekac :-)

Dziewczyny jedno pytanie: Laktacyd ma byc jako emulsja czy płyn ..???ktoras juz o to pytala ale chyba nie uzyskała odpowiedzi.

Mag a na jaka bryke w koncu sie zdecydowaliscie???
U nas turkus zostal wyparty przez blekitno-niebieski :-)
Bedzie w weekend w koncu! Juz sie nie moge doczekac :-)

kochana któryś z tych:
:: F I R K O N ::

skłaniam się ku drugiemu, bo ma przekładaną rączkę:-D
no i wszystkich kolorów nie ma na stronie, więc musimy się zastanowić w sklepie:-D

EDIT: Agus27 chyba obojętne z tym lactacydem:tak:

Mag007 bardzo ladny :-) No i kolorowy zawrot glowy :szok::-D
Ja jestem zachwycona wozkami z dwoma skretnymi kolami, probowalam i jak dla mnie sa super :tak:

Mag007 bardzo ladny :-) No i kolorowy zawrot glowy :szok::-D
Ja jestem zachwycona wozkami z dwoma skretnymi kolami, probowalam i jak dla mnie sa super :tak:

tabasia, ja tez wolałabym skrętne, ale mój M coś marudzi:sorry2:
na szczęście ja mam kasę na wózek, a po drugie i tak mi niczego nie odmówi se,se,se...;-);-);-)

Dziewczyny jedno pytanie: Laktacyd ma byc jako emulsja czy płyn ..???ktoras juz o to pytala ale chyba nie uzyskała odpowiedzi.
Myślę, że wszystko jedno. Emulsja jest do codziennego stosowania, a płyn to już taki trochę lek na podrażnienia itp. A po porodzie to będzie jedno wielkie podrażnienie.

a ja mam pytanie co do tego tantum rosa, bo któraś mówiła, że bierze te saszetki do szpitala.
A jak to "przyżadzacie" bo tam trzeba to wymieszać z pół litrem wody, to co do butelki to bierzecie??

a co do skrętnych kół - to zawsze można je zablokować. Jak dla mnie te wózki prowadzi się idealnie...

reklama
Tak, ja rozrobię jedną saszetkę w takiej butelce z dzióbkiem, a resztę będę już rozrabiać w szpitalu z kranówką, bo przecież nie będę latać po przegotowaną cały czas. Myślę, że wielkiej różnicy to nie zrobi:tak:

Do góry