reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
wezcie przestancie, bo wcale nie macie az tak duzych toreb.
to ja mam chyba wieksza. Fakt , ze nie jest zapakowana do konca, na styk.. ale..

a zaraz wkleje fotke..

edit:
torba, od tesciowej :-D

23w1h5y.jpg

ja mam cos podobnego:-D

taka duza sportowa umbro na kolkach, i to dla mnie

dla dzidziolka osobna ale troche mniejsza;-)

kurcze dziewczyny nie mówcie, że duża ta torba :-(
w tej czarnej na górze mam podkłady i te mega podpachy (10szt.), klapki do tego pieluszki (10szt), chusteczki naw. i dla dzidzi, kocyk, pare ubranek... i torba pełna...acha i jeszcze 2 wody 0,7l.--> praktycznie zniknie jak będe wracać ze szpitala

a w tej na dole to mam ręcznik (duży bo lubie), szlafrok->chyba go wywale, piżamki, bielizna i kosmetyki

kurcze tak się nazbierało

Ja z kosmetyków to tylko biorę bialego jelenia i małą pastę do zebów,no i może jakiś balsam nie duzy.No i dla malego sudocrem i bepanthen dla mnie.Szampon dzien przed mi ktos przywiezie nie mam zamiaru dziennie wlosów myc.A zreszta bialym jelenim tez mozna umyc,moj dziadek do dzisiaj myje szarym mydllem wlosy .A jakie ma zdrowe!!!!!

reklama
Do góry