reklama
mysz1978
Fanka BB :)
to ja ten Lactacyd wezme. Reszte kosmetykwo (szampon i zele po prysznic) mam w probkach malych, paste do zebow tez mam mala wiec kosmetyczka wiele miejsca nie zajmuje.
Przygotowalam tez sztucce wiec kurcze - wszystko mam... Ale bede przepakowywac - chyab zostawie laktator - jak nie bede miala pokarmu od razu po porodzie to wezme z lodowki Bebiko, a potem M mi doniesie w razie czego. Albo zabrac zeby jzu od pcozatk uodciagnac jakby co??? juz sama nie wiem co robic
Przygotowalam tez sztucce wiec kurcze - wszystko mam... Ale bede przepakowywac - chyab zostawie laktator - jak nie bede miala pokarmu od razu po porodzie to wezme z lodowki Bebiko, a potem M mi doniesie w razie czego. Albo zabrac zeby jzu od pcozatk uodciagnac jakby co??? juz sama nie wiem co robic
ale po cc też dobrze chyba używać tantum rosa - skoro jest antybakteryjna... w końcu po cc też wychodzą te "odchody". Ja tam se kupie bo nie wiem czy urodzę SN czy znowu CC.
a powiedzcie mi tak... ten worek owodniowy wychodzi przy porodzie? wiem durne pytanie jak na osobę już po porodzie... ale tak mnie to zastanawia. Bo ja miałam mało tych odchodów po cc (położna środ. mówiła mi, że ona z własnego doświadczenia wie, że po cc jest tego mniej bo oni lepiej macicę czyszczą).
I tak się zastanawiam co to są dokładnie te odchody, czy też ten worek.... bo mi chyba go wyciągneli razem z łożyskiem (jak w reklamówce )
a powiedzcie mi tak... ten worek owodniowy wychodzi przy porodzie? wiem durne pytanie jak na osobę już po porodzie... ale tak mnie to zastanawia. Bo ja miałam mało tych odchodów po cc (położna środ. mówiła mi, że ona z własnego doświadczenia wie, że po cc jest tego mniej bo oni lepiej macicę czyszczą).
I tak się zastanawiam co to są dokładnie te odchody, czy też ten worek.... bo mi chyba go wyciągneli razem z łożyskiem (jak w reklamówce )
SylusiaSW
Kochająca:)
Tantum Rosa jest naprawdę świetne- mi się przydało... a odchody to np złuszczająca się macica przy obkurczaniu!
Jestem najbardziej zadowolona że zabrałam ze sobą podkłady do przewijania Hartmana ( nie te duże podpaski ) bo inaczej pozalewałabym co najmniej ze 3 razy łóżko
Jestem najbardziej zadowolona że zabrałam ze sobą podkłady do przewijania Hartmana ( nie te duże podpaski ) bo inaczej pozalewałabym co najmniej ze 3 razy łóżko
Ostatnia edycja:
Młoda mamuśka:)
A ja tak z innej beczki...nareszcie wiedząc co nam Bozia dała,kupiliśmy ciuszek typowo dziewczęcy,bluzeczkę.
naughty&happy
Mama Antoniego :D
A ja zgodnie ze wczorajszymi radami pognałam dzisiaj w poszukiwaniu ryneczku/targu i wróciłam z dołem od piżamy :-):-):-)
Oczywiście nie mam pojęcia czy będę miała okazję (możliwość) włożenia nowego nabytku w czasie pobytu w szpitalu ale ogromnie mu zależało tych spodniach i teraz już jestem spokojniejsza heheh
ps. Wynegocjowałam cenę - 12 zł może dlatego taka zadowolona jestem.
Oczywiście nie mam pojęcia czy będę miała okazję (możliwość) włożenia nowego nabytku w czasie pobytu w szpitalu ale ogromnie mu zależało tych spodniach i teraz już jestem spokojniejsza heheh
ps. Wynegocjowałam cenę - 12 zł może dlatego taka zadowolona jestem.
reklama
Młoda mamuśka:)
Oj w marcu poszalejemy z ubrankami bo oszczędziliśmy na kupowaniu nowego wózka,to nawet na 100złotych możemy nakupować Dagusi cudeniek...a biorąc pod uwagę,że spodenki z hello kitty są w realu po7złotych,to sporo wyjdzie rzeczy.