reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
no prosze jak sie rodzenstwo spisalo :tak::tak::tak:

ja od mojego brata dostalam ubranka, bo on wie ze wszystko dla Adasia mam po Jasiu:-D

mate mam w tym stylu MATA GIGANT # NOWOŚĆ Tiny Love # Wysyłka GRATIS (927024837) - Aukcje internetowe Allegro (nie tej firmy i nie za taka cene, ale duza prostokatna) i do tego cos w tym rodzaju Stojak Zestaw Fisher Price (938122307) - Aukcje internetowe Allegro

świetne gadżety :-D:-D:-D
jak to dobrze jest polegać na rodzeństwu :-D...

ja sie cieszę z tej maty...niby nie jest duża ale to dobrze bo się do łóżeczka mieści, a że mamy małe mieszkanie to będzie git :-p

Fajne są takie maty. Ja też bym chciała od kogoś taką dostać, ale już nie bardzo mam od kogo, a na dalszą rodzinę w ogóle nie liczę

My w sumie dostajemy tylko od mojej rodzinki upominki dla maluszka... i matka J nam meble dla dziecka kupiła w prezencie, a reszta jego rodziny póki co nic nie dała...no ale ja tam nie wymagam...najważniejsze że w większości sami doszliśmy do tego co mamy...żyjemy od wypłaty do wypłaty, ale zawsze coś do mieszkania w miesiacu kupimy :tak::tak::tak:

No my też raczej kupujemy sami. Od moich rodziców dostaliśmy wózek, od teściów wanienkę ze stelażem, przewijak i różne takie duperelki.
A rodzina jakby ignoruje fakt, że jestem w ciąży. Jedni jak byli na imieninach mojej Mamy, to nawet mi nie pogratulowali. Pewnie uważali, że się tak obżarłam i mam wielki brzuch:-p

moja rodzina się cieszy że jestem w ciąży :-)
a rodzina J...no jakoś nie bardzo - ale to pewnie dlatego że z jedną już ma dziecko (12letnie)...ale co tam...ich opinia i zdanie jakoś mnie nie obchodzą :-D
Ja sie bardzo cieszę z tej ciąży, długo staraliśmy się i wyszło...:laugh2:

Muszę przyznać,że moja mama mnie zaskoczyła.Okazało się,że krawcowa na jej zlecenie szyje parawanik do łóżeczka małej.Mama wie,że u nas troszkę wieje od drzwi i aby małej po urodzeniu czkawki od zimna nie męczyły(w ciąży ma 3razy dziennie),to wymyśliła coś takiego:tak:Ciekawe jak to będzie wyglądało...

reklama
My sami wszystko kupiliśmy. Ani moja mama ani teściowie nie zaproponowali pomocy a my się nie prosiliśmy. Oni są starej daty i tylko się dziwią, że my przed rozwiązaniem wszystko mamy, bo oni kupowali jak już się dzieci urodziły :eek:

Do góry