reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja biorę tantum rosa i białego jelenia.
Też mam stetoskop, ale lipa nic nie słychać. Słychać tylko ruchy jelit :eek:
Młoda mamuśka może to dobrze, że nie zostało Ci za dużo czasu na szaleństwa zakupowe bo mogłoby to się odbić źle na budżecie domowym :-D

reklama
Ja biorę tantum rosa i białego jelenia.
Też mam stetoskop, ale lipa nic nie słychać. Słychać tylko ruchy jelit :eek:
Młoda mamuśka może to dobrze, że nie zostało Ci za dużo czasu na szaleństwa zakupowe bo mogłoby to się odbić źle na budżecie domowym :-D
Podejrzewam,że masz racje...przecież ciuszki dla dziewczynki są takie słodkie:-D

nom to ja dziś chyba ostatnie zakupki... duża butelka z Aventu za 28zł + mała gratis ;-), kupiłam te saszetki tantum rosa i jeszcz pudełko na smoczek :-D

nie umiem nigdzie dorwać woreczków do mrożenia pokarmu :no: avent zrobił tylko takie pojemniki... ale ja tam wole woreczki.... :crazy:

hm chyba zamówie i nie będe szukać na mieście... albo kupie te pojemniki avent (55zł za 10szt.) bo one mogą się przydać na później, np. na spacerki dla dziecka coś zabrać.

a oto moja torba do szpitala (te dwie czarne) i kurcze pęka na szwie przy zamku :szok: a jeszcze pare pierdułek musze zabrać....
ta czerwona to na wyjście - ubranie dla mnie i dla niuni...

Załączniki

• IMG_0306.jpg
    IMG_0306.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 63
dziewczyny, nie martwcie się rozmiarami torby :-)
ja miałam 2 wielkie- większa dla mnie, a mniejsza dla Olci.
nikt nic nie powiedzial, zresztą spróbowałby :wściekła/y: ;-)

a ubranie na wyjście miałam to samo, co na przyjście :-p tylko spodnie musiałam duuuuużo zwęzić- ale tam takie gumki są ;-)

reklama
wezcie przestancie, bo wcale nie macie az tak duzych toreb.
to ja mam chyba wieksza. Fakt , ze nie jest zapakowana do konca, na styk.. ale..

a zaraz wkleje fotke..

edit:
torba, od tesciowej :-D

23w1h5y.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry