reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja biorę tantum rosa i białego jelenia.
Też mam stetoskop, ale lipa nic nie słychać. Słychać tylko ruchy jelit :eek:
Młoda mamuśka może to dobrze, że nie zostało Ci za dużo czasu na szaleństwa zakupowe bo mogłoby to się odbić źle na budżecie domowym :-D

reklama
Ja biorę tantum rosa i białego jelenia.
Też mam stetoskop, ale lipa nic nie słychać. Słychać tylko ruchy jelit :eek:
Młoda mamuśka może to dobrze, że nie zostało Ci za dużo czasu na szaleństwa zakupowe bo mogłoby to się odbić źle na budżecie domowym :-D
Podejrzewam,że masz racje...przecież ciuszki dla dziewczynki są takie słodkie:-D

nom to ja dziś chyba ostatnie zakupki... duża butelka z Aventu za 28zł + mała gratis ;-), kupiłam te saszetki tantum rosa i jeszcz pudełko na smoczek :-D

nie umiem nigdzie dorwać woreczków do mrożenia pokarmu :no: avent zrobił tylko takie pojemniki... ale ja tam wole woreczki.... :crazy:

hm chyba zamówie i nie będe szukać na mieście... albo kupie te pojemniki avent (55zł za 10szt.) bo one mogą się przydać na później, np. na spacerki dla dziecka coś zabrać.

a oto moja torba do szpitala (te dwie czarne) i kurcze pęka na szwie przy zamku :szok: a jeszcze pare pierdułek musze zabrać....
ta czerwona to na wyjście - ubranie dla mnie i dla niuni...

Załączniki

• IMG_0306.jpg
    IMG_0306.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 69
dziewczyny, nie martwcie się rozmiarami torby :-)
ja miałam 2 wielkie- większa dla mnie, a mniejsza dla Olci.
nikt nic nie powiedzial, zresztą spróbowałby :wściekła/y: ;-)

a ubranie na wyjście miałam to samo, co na przyjście :-p tylko spodnie musiałam duuuuużo zwęzić- ale tam takie gumki są ;-)

reklama
wezcie przestancie, bo wcale nie macie az tak duzych toreb.
to ja mam chyba wieksza. Fakt , ze nie jest zapakowana do konca, na styk.. ale..

a zaraz wkleje fotke..

edit:
torba, od tesciowej :-D

23w1h5y.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry