Tabasia
Podwojna marcowka :)
Gosia to tylko zostaje Ci wygotowanie. Bo zalanie wrzatkiem nic nie da. Sterylizacja przez wygotowanie trwa przewaznie 5 minutmuszę, muszę ...bo nie mam mikrofalówy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia to tylko zostaje Ci wygotowanie. Bo zalanie wrzatkiem nic nie da. Sterylizacja przez wygotowanie trwa przewaznie 5 minutmuszę, muszę ...bo nie mam mikrofalówy
McGosia-to dlaczego mikrofalowy sterylizator kupiłaś? Bez mikrofalówki to chybiony zakup, zostaje ci albo wygotowywanie albo zakup sterylizatora elektrycznego. Działa tak samo jak mikrofalowy ( czyli sterylizuje parą) ale bez konieczności posiadania mikro:-)
Marciaa - bardzo ladna komoda a calej serii nie chcialas??? to jest z Mebliak czy mi sie wydaje?
He heTeraz tez chcialam uzywac parowara ale najpierw bede musiala z niego wywietrzyc zapachy po rybie
Czuję się w miarę, chociaż mnie boli tu i tam ;-). No i mam cukrzycę ciążową. Ale nie jest źle ogólnie. Też bym już chciała urodzić, chociaż z drugiej strony trochę się boję jak to będzie z dwójką...blueberry77
Ja również mam ten sam termin, ale najchętniej już bym chciała urodzić.
A ty jak się czujesz??
hej dziewczyny, na allegro popstanowilismy kupić sobie taka ramke na pamiatkę:
Ramka na zdjęcia + ODCISK DŁONI STOPY JAKOŚĆ (927012376) - Aukcje internetowe Allegro
i po jednym komplecie takiej ramki dla każdej pary dziadków:
PIĘKNA RAMKA Z GLINĄ GRAWEROWANA IMIENIEM (927076518) - Aukcje internetowe Allegro
no i jeszcze kupiłam ten album
Pamiętnik 2 lat dziecka,beż -A.Geddes-Od wydawcy (932549156) - Aukcje internetowe Allegro