reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
McGosia-to dlaczego mikrofalowy sterylizator kupiłaś:-D? Bez mikrofalówki to chybiony zakup, zostaje ci albo wygotowywanie albo zakup sterylizatora elektrycznego. Działa tak samo jak mikrofalowy ( czyli sterylizuje parą) ale bez konieczności posiadania mikro:-)

McGosia-to dlaczego mikrofalowy sterylizator kupiłaś:-D? Bez mikrofalówki to chybiony zakup, zostaje ci albo wygotowywanie albo zakup sterylizatora elektrycznego. Działa tak samo jak mikrofalowy ( czyli sterylizuje parą) ale bez konieczności posiadania mikro:-)

był dołączony do laktatora :-p

Marciaa - bardzo ladna komoda :tak::tak::tak: a calej serii nie chcialas??? to jest z Mebliak czy mi sie wydaje? :sorry:

Mysza nie miałabym gdzie tego wszystkiego wpakowac do pokoju. Niedawno sie wprowadzilam do domu i juz wszystkie meble były pozamawiane wiec nie mogłam zadnych zmian robic. Na szczescie mam pełno szafek pustych to tam maludy rzeczy pochowam..Meblik ma tak fajne te rzeczy ze szok...jeszcze jest fajna skrzynia na zabawki z tkaim krabem tez tej niebieskiej serii ale moge sobie tylo popatrzec ;p

Teraz tez chcialam uzywac parowara ale najpierw bede musiala z niego wywietrzyc zapachy po rybie :-D
He he :-D

blueberry77
Ja również mam ten sam termin, ale najchętniej już bym chciała urodzić.
A ty jak się czujesz??
Czuję się w miarę, chociaż mnie boli tu i tam ;-). No i mam cukrzycę ciążową. Ale nie jest źle ogólnie. Też bym już chciała urodzić, chociaż z drugiej strony trochę się boję jak to będzie z dwójką...

Super -bardzo mi się podobają, może i my się skusimy :-)

reklama
My mamy taką ramkę z odciskiem dłoni i stópki naszej pierwszej córci. Mamy tą z gliną i jak przypominam sobie ile było kombinacji, żeby to zrobić:-DMimo, że gline bardzo dobrze rozgnietliśmy i była dość miękka to i tak strasznie ciężko było zrobić ten odcisk, ze stópką poszło w miarę szybo, gorzej z rączką, bo trzeba dość mocno przycisnąć, żeby było cokolwiek widać. Gabi miała wtedy 3 mies i jakoś dałą radę:-)
Ale pamiątka rewelacja!!!Polecam!

Do góry