moniSkaBe
Fanka BB :)
o jacie.. ale maja ceny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dostalam pod choinke taka ramkę z glinką no i 2 albumy dla dziecka :-)
Fajna pamiątka bedzie ale w tych albumach czasem są takie pierdoły do wypisywanie ze nie bedzie mi sie chailo tyle skrobac tam
Pytanie do was ile macie kocyków !! Ja mam 2 takie cienkie ok 80/100cm i zastanawiam sie nad kupnem jeszcze takiego grubego aktylowego !! Czy taki 110/140 nie bedzie za duzy?? Ale przyda sie na pozniej np na zime do spacerówki?? Co o tym sądzicie? a wy ile macie kocy??
KOCYK AKRYLOWY.ŚPIĄCE MISIE. BEŻOWY. 100/140 (932649913) - Aukcje internetowe Allegro
Te są ładne rzeczywiście Ale nie wiem czy bym chciała mieć swoje cycki na ścianieA wiesza się np. na ścianę mi osobiście podobają się, ale trzeba pomysł na nią mieć
Link do pomysłowych brzuszków
Galeria
PS: Niezłe mają ceny
Ale nie wiem czy bym chciała mieć swoje cycki na ścianie