reklama
ja kupilam smoczek i biore ze soba, bo moj pierwszy synek dostal szpitalny i potem wcale nei chcial innego, wiec musialam jezdzic i szukac tych szpitalnych po sklepach. Tym razem jesli mala bedzie chciala smoczek, przynajmniej bedzie ladny
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Dawid również nie chciał smoczka, z jednej strony się cieszyłam, ale z drugiej mógł czasem go wziąć aby się "uciszyć"
aa, sorki ze tak post pod postem ale chcialam wam o czyms powiedzieć.
otóz przedwczoraj jak bylam w Auchan widzialm butelki wlasnie TT, na każdej z nich była zerwana nalepka ze superpromocja( na niektórych nalepki nie były zerwane) i ze cena 12,45 zł. Pomyśłałam Super! Wzięłam taka z cała nalepka i figa! menadzerka do której poszłam z fochem ze skaner pokazuje mi cene 24,99 zl powiedziala ze akurat u nich w auchan ta promocja nie obowiązuje
no wściec się można!Podwójna cena!!! 12,45 a 25 zł to jakw morde strzelił 2 razy tyle.
ostatnio do Carrefoura trafiły produkty TT...ale szczerze powiem że nie pamiętam czy butelki też...hmm
a ja też wygotowuje laktator, te części co dotykają mleka...Również mam ręczny Aventu i sama nie wiem co tam mogę w nim wygotować.
tylko mój stał 3 lata i troche się zakurzył ;-) ale nowy też bym wyparzyła.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ja tam biore smoczek, tak na wszelki wypadek. I moze jedna mala butelke tez.
Rozek mamy, wiec na pewno spakuje (ciekawe jak zareaguja w szpitalu, tu pewnie nie znaja czegos takiego ), spiworek mamy od 2,5kg (niby od 0-6 mcy), ale zastanawiam sie czy brac laktator...
Ja wszystko najpierw umylam w cieplej wodzie z plynem do naczyn, dokladnie wyplukalam, a pozniej wrzucilam do sterylizatora.
Rozek mamy, wiec na pewno spakuje (ciekawe jak zareaguja w szpitalu, tu pewnie nie znaja czegos takiego ), spiworek mamy od 2,5kg (niby od 0-6 mcy), ale zastanawiam sie czy brac laktator...
Ja wszystko najpierw umylam w cieplej wodzie z plynem do naczyn, dokladnie wyplukalam, a pozniej wrzucilam do sterylizatora.
Ja tam biore smoczek, tak na wszelki wypadek. I moze jedna mala butelke tez.
niunia...bo Ty chyba masz ten laktator TT...powiedz mi co się robi z tym pudełkiem do sterylizacji??? jak się go używa???
mysz1978
Fanka BB :)
ja mam pozyczony laktatror Medeli i wygotowalam to co sie dalo - ta tutke do przystawiania do piersi i butelke.
Jak sie da w waszym cos odczepic co normlanie jest do mycia to pewnie to tez mozna jak nie wygotowac to przynjamniej wyparzyc
Jak sie da w waszym cos odczepic co normlanie jest do mycia to pewnie to tez mozna jak nie wygotowac to przynjamniej wyparzyc
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Gosia ja mam sterylizator elektryczny parowy Ale w zestawie od laktatora tez mam taki pojemniczek. Probowalam znalezc jakies info... Z tego co widze, wlewasz wode (przewaznie 200ml) i wkladasz do mikrofali na jakies 5-8minut.niunia...bo Ty chyba masz ten laktator TT...powiedz mi co się robi z tym pudełkiem do sterylizacji??? jak się go używa???
A w ulotce nie ma zadnej instrukcji? Bo to co znalazlam, to tak ogolnie sterylizacji mikrofalowej... A nie chce, zebys sobie cos zepsula przez przypadek ;-)
reklama
właśnie najśmieszniejsze jest to że w instrukcji napisane jest "Używając pojemnika do sterylizacji nalezy postępować zgodnie ze wskazówkami opisanymi w części pt.'Korzystanie z pojemnika do sterylizacji',"
a instrukcja nie posiada tego rozdziału
no nic najwyżej zrobię po swojemu ;-)
a instrukcja nie posiada tego rozdziału
no nic najwyżej zrobię po swojemu ;-)