reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja też uważam, że są pomysłowe. Myslimy o takim prezencie dla rodziców, ale to w okolicach Świąt Bożego Narodzenia, kiedy malutka już trochę podrośnie;-)

reklama
My mamy taką ramkę z odciśniętą nóżką i rączką córki. W Niemczech e szpitalu robią odcisnóżki i rączki i zdjęcie dziecka i daja rodzicom. Powiem wam ze tą glinkę polecam. Można też kupić specjalną glinę i zrobić rzeźbę z brzucha. Tzn już w tym musi ktoś pomóc. A wiadomo, że to kosztuje. Ale pomysłowe.

no pomysl z ta glina fajny, ale pameitam jak sie strasznie meczylam jak Jasiowi robilam taki odcisk :-D Trzeba bylo dosyc mozno przyciskac i sie balam zeby m ukrzywdy nei zrobic :eek: niby pourabialismy ta gline zeby byla miekka, ale taka calkiem mieciutka to nie byla jednak :-D

No ale teraz tez zrobimy zeby bylo sprawieldiwie :tak:

My mamy taką ramkę z odciśniętą nóżką i rączką córki. W Niemczech e szpitalu robią odcisnóżki i rączki i zdjęcie dziecka i daja rodzicom. Powiem wam ze tą glinkę polecam. Można też kupić specjalną glinę i zrobić rzeźbę z brzucha. Tzn już w tym musi ktoś pomóc. A wiadomo, że to kosztuje. Ale pomysłowe.
I co potem się z tą rzeźbą robi? :-D

Podoba mi się ta ramka z odciskami dłoni i stópki:tak: Pewnie też się skuszę na nią:sorry::-D

reklama
A ja dostalam pod choinke taka ramkę z glinką no i 2 albumy dla dziecka :-)
Fajna pamiątka bedzie ale w tych albumach czasem są takie pierdoły do wypisywania ze nie bedzie mi sie chcialo tyle skrobac tam:eek:

Pytanie do was ile macie kocyków !! Ja mam 2 takie cienkie ok 80/100cm i zastanawiam sie nad kupnem jeszcze takiego grubego aktylowego !! Czy taki 110/140 nie bedzie za duzy?? Ale przyda sie na pozniej np na zime do spacerówki?? Co o tym sądzicie? a wy ile macie kocy??

KOCYK AKRYLOWY.ŚPIĄCE MISIE. BEŻOWY. 100/140 (932649913) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry