reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja też uważam, że są pomysłowe. Myslimy o takim prezencie dla rodziców, ale to w okolicach Świąt Bożego Narodzenia, kiedy malutka już trochę podrośnie;-)

reklama
My mamy taką ramkę z odciśniętą nóżką i rączką córki. W Niemczech e szpitalu robią odcisnóżki i rączki i zdjęcie dziecka i daja rodzicom. Powiem wam ze tą glinkę polecam. Można też kupić specjalną glinę i zrobić rzeźbę z brzucha. Tzn już w tym musi ktoś pomóc. A wiadomo, że to kosztuje. Ale pomysłowe.

no pomysl z ta glina fajny, ale pameitam jak sie strasznie meczylam jak Jasiowi robilam taki odcisk :-D Trzeba bylo dosyc mozno przyciskac i sie balam zeby m ukrzywdy nei zrobic :eek: niby pourabialismy ta gline zeby byla miekka, ale taka calkiem mieciutka to nie byla jednak :-D

No ale teraz tez zrobimy zeby bylo sprawieldiwie :tak:

My mamy taką ramkę z odciśniętą nóżką i rączką córki. W Niemczech e szpitalu robią odcisnóżki i rączki i zdjęcie dziecka i daja rodzicom. Powiem wam ze tą glinkę polecam. Można też kupić specjalną glinę i zrobić rzeźbę z brzucha. Tzn już w tym musi ktoś pomóc. A wiadomo, że to kosztuje. Ale pomysłowe.
I co potem się z tą rzeźbą robi? :-D

Podoba mi się ta ramka z odciskami dłoni i stópki:tak: Pewnie też się skuszę na nią:sorry::-D

reklama
A ja dostalam pod choinke taka ramkę z glinką no i 2 albumy dla dziecka :-)
Fajna pamiątka bedzie ale w tych albumach czasem są takie pierdoły do wypisywania ze nie bedzie mi sie chcialo tyle skrobac tam:eek:

Pytanie do was ile macie kocyków !! Ja mam 2 takie cienkie ok 80/100cm i zastanawiam sie nad kupnem jeszcze takiego grubego aktylowego !! Czy taki 110/140 nie bedzie za duzy?? Ale przyda sie na pozniej np na zime do spacerówki?? Co o tym sądzicie? a wy ile macie kocy??

KOCYK AKRYLOWY.ŚPIĄCE MISIE. BEŻOWY. 100/140 (932649913) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry