Znalazłam w notatkach - to cudo do kikuta to Środek do dezynfekcji OcteniSept do stosowania na rany, błonę śluzową i skórę
reklama
peperka
Fanka BB :)
ja mam laktator TT ręczny
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Kochane u s w szpitalu mówili że fioletu juz się raczej nie stosuje. Ja w pracy uzywalam 70% spirytusu i było git. Dzieci nie miały zakazen i fajnie sie suszyły pępusie;-)
To moja pościel. Aukcja wydała nam sie ciekawa. *6-cz +DRUGI KOMPLET POSZEWEK GRATIS =8cz. 90x120* (896742412) - Aukcje internetowe Allegro jeszcze prześcieradełka musimy dokupić ale to juz w Kolorino czy jak sie ten sklep nazywa hehe.
Jeśli chodzi o kosmetyki to juz pisałam ze mam wszystko z Bambino
Mam 20 tetrowych pieluszek w tym 2 w żyrawki do lekarza itd Brakuje dla mnie jeszcze laktatora ale to spokojnie później kupie.
To moja pościel. Aukcja wydała nam sie ciekawa. *6-cz +DRUGI KOMPLET POSZEWEK GRATIS =8cz. 90x120* (896742412) - Aukcje internetowe Allegro jeszcze prześcieradełka musimy dokupić ale to juz w Kolorino czy jak sie ten sklep nazywa hehe.
Jeśli chodzi o kosmetyki to juz pisałam ze mam wszystko z Bambino
Mam 20 tetrowych pieluszek w tym 2 w żyrawki do lekarza itd Brakuje dla mnie jeszcze laktatora ale to spokojnie później kupie.
Ja bede tego środka uzywać do polewania krocza po porodzie. Badzo dobry środek odkażający i nie szczypie więc do pępuszków w warunkach domowych też bedzie dobry. Wiadomo że w szpitalu uzywałyśmy tych silniejszych czyli spirytusuZnalazłam w notatkach - to cudo do kikuta to Środek do dezynfekcji OcteniSept do stosowania na rany, błonę śluzową i skórę
peperka
Co do gotowych gazikow ze spirytusem - mozna kupic na allegro te gaziki firmy Hartmann (Soft-Zellin to sie nazywa chyba) - sa bardzo mocno nasaczone i mieciutkie, cenowo to jakas drobna kwota wychodzi, nie pamietam teraz dokladnie ile. Duzo lepsze niz te LEKO.
ja mam laktator TT ręczny
już poczytałam trochę w necie i wydaje mi się że jest niezły
mój J poszedł na piwo...to ja kupiłam sobie przed chwilą na Allegro ten laktator...
Moim zdaniem nie ma to jak spiryt ;-)
A powanie to ja przy Bartku uzywalam rozrobionego spirytusu i wszystko bylo ok.
Te gaziki Leko znowu u nas odradzali, ale ja nie uzywalam wiec trudno mi oceniac.
A gencjana to zdecydowanie odpada jak dla mnie.
A powanie to ja przy Bartku uzywalam rozrobionego spirytusu i wszystko bylo ok.
Te gaziki Leko znowu u nas odradzali, ale ja nie uzywalam wiec trudno mi oceniac.
A gencjana to zdecydowanie odpada jak dla mnie.
moniSkaBe
ja poki co mam LEKO, ale zamierzam kupic mala buteleczke spirytusu spozywczego i rozrabiac 2 miarki spirytusu na 1 miarke wody..
tak doradzila mi farmaceutka.
tak doradzila mi farmaceutka.
reklama