blueberry77
Podwójna Marcówka :)
proporcje 2 miarki spirytusu i jedna miarka wody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja rozrobilam spirytus spozywczy (do kupienia w monopolowym - najmniejsza butelka wystarczy na kilkoro dzieci ) i go rozwodnilam ale proorcji nie pameitam.
Mam go jeszcze mnostwo rozwodnionego po Jasiu ale zrobie oczywiscie nowy Proporcje zachowam ale ilosci beda mniejsze
Tak ci się dietka spodobała?ufff to dobrze.... bo ja mam dobre trawienie po takich ciasteczkach... a że mam zamiar po porodzie w ogóle zrezygnować ze słodyczy to wydaje mi sie że te ciastka i dodadzą energii i nie są zbyt niezdrowe ...zaopatrze się w nie przy najbliższej okazji ...albo sama upiekę
Tak ci się dietka spodobała?
Dziewczyny spiesze doniść ,że Milence dzisiaj odpadł kikutek od pępuszkaW szpitalu miała spryskiwany specyfikiem w sprayu a w domu tylko LEKO .Połozna która była dwa razy też przemywała gazikiem leko . Dzisia przyszła , żeby mi sciagnąc szwy i tez przemyła ranę tymi leko.