reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

mcgosia - jestem pewna ze spokojnie ciasteczka owsiane sa nawet lepsze niz batoniki :tak: Sama mialam batoniki owsiane, ale sa slodkie wiec tym razem oprocz biszkoptow ktore uwielbiam i kilku Grzeskow (bez czkeolady) tez jakies owsiane ciasteczka sobei kupie :tak:

reklama
moniSkaBe - no ale Izulqa pewnie mysli innymi kategoriami w tym momencie niestety i wyglad ma dla niej mniejsze znaczenie :no:

ufff to dobrze.... bo ja mam dobre trawienie po takich ciasteczkach...:-D a że mam zamiar po porodzie w ogóle zrezygnować ze słodyczy to wydaje mi sie że te ciastka i dodadzą energii i nie są zbyt niezdrowe ...zaopatrze się w nie przy najbliższej okazji ...albo sama upiekę:sorry::sorry::sorry:

tak sobei mysle ze jak bedziesz piekla sama (szacun!!!!) to moze troche uwazaj orzechami (bo pewnie dodajesz???) - zeby nie uczulily maluszka :tak:

Hej dziewczynki, szybkie pytanie: co kupiłyście dzieicaczkom do osuszania pępka, prócz płatków LEKO. Bo te mam ale pamietam ze wygodniej i dokładniej mi było suszyć pępuszek pierwszej córze patyczkiem higienicznym moczonym w spirytusie salicylowym a teraz podobno jakies nowe wytyczne są ze niby salicylowy byc nie może. musi być spozywczy rozrobiony w jakiejść proporcji z wodą.

Słyszałyście o tym?

Hej dziewczynki, szybkie pytanie: co kupiłyście dzieicaczkom do osuszania pępka, prócz płatków LEKO. Bo te mam ale pamietam ze wygodniej i dokładniej mi było suszyć pępuszek pierwszej córze patyczkiem higienicznym moczonym w spirytusie salicylowym a teraz podobno jakies nowe wytyczne są ze niby salicylowy byc nie może. musi być spozywczy rozrobiony w jakiejść proporcji z wodą.

Słyszałyście o tym?

a nie wiem..robiłam tak jak ty plus te płatki leko..pójde do apteki i powiem ze poprosze "coś" do ususzania pepuszka to "coś" mi dadzą mam nadzieję:sorry:

nie salicylowym tylko 70% roztworem spirytusu zwykłego, już jak rodziłam Pawła to mi tak przykazali.
I powiedzieli że LEKO sa do niczego ;-)

reklama
ja rozrobilam spirytus spozywczy (do kupienia w monopolowym - najmniejsza butelka wystarczy na kilkoro dzieci :-D) i go rozwodnilam ale proorcji nie pameitam.
Mam go jeszcze mnostwo rozwodnionego po Jasiu ale zrobie oczywiscie nowy :tak: Proporcje zachowam ale ilosci beda mniejsze :tak:

Do góry