reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja też uważam że parasolka to zbędny wydatek zwłaszcza gdy muszę jeszcze parę potrzebnych rzeczy kupić
mysz zbieram zbieram i nawet nie wiem co czas przyniesie może się dogadamy isztysko bedzie ok
ale jak sie mówi przezorny zawsze zabezpieczony

reklama
moniSkaBe- no drogie, ale wypatrzyłam ją już w grudniu i tak się wahałam, a jak mi coś tak chodzi po głowie to już muszę kupić- myślę że warto było:tak: Kasy już nie mam, ale co tam- dzidzia najważniejsza:tak:
Ja zapłaciłam 172 pln bo bez przybornika brałam.

mi też sie wydaje że ta parasolka jest zbędna :sorry:
tak jak mysz mówi - można pieluchę założyć.... zresztą trochę słońca dziecku nie zaszkodzi :-D

takie malenstwo trzeba calkowice chronic przed sloncem,
nie tylko parasolka ale tez kremy z bardzo wysokim filtrem...
a poza tym te parasolki to grosze kosztuja...:tak:

takie malenstwo trzeba calkowice chronic przed sloncem,
nie tylko parasolka ale tez kremy z bardzo wysokim filtrem...
a poza tym te parasolki to grosze kosztuja...:tak:

owszem ze trzeba chronić... ale jakoś nie jestem przekonana do tych parasolek...
poprostu nie będę dziecka na słońce wystawiać hehe;-)

owszem ze trzeba chronić... ale jakoś nie jestem przekonana do tych parasolek...
poprostu nie będę dziecka na słońce wystawiać hehe;-)
Ciężko nie wystawiać jak się na przykład spaceruje latem. Musialabyś cały czas iść w jednym kierunku tylko, przodem do słońca. Słońce padające na buzię jest nie tylko niebezpieczne ale tez zwyczajnie przeszkadza dziecku... Nam się parasolka bardzo przydawała, chociaż też mi sie to wcale nie podoba wizualnie.

czy któraś z was kupowała może laktator Tommee Tippee???

i odnośnie zakupów do szpitala...czy zamiast np batoników można mieć ciasteczka owsiane? one chyba nie zaszkodzą dziecku w trakcie karmienia piersią????:sorry::sorry:

Ciężko nie wystawiać jak się na przykład spaceruje latem. Musialabyś cały czas iść w jednym kierunku tylko, przodem do słońca. Słońce padające na buzię jest nie tylko niebezpieczne ale tez zwyczajnie przeszkadza dziecku... Nam się parasolka bardzo przydawała, chociaż też mi sie to wcale nie podoba wizualnie.

ja mam już wszystko obcykane... wtedy rączkę wózka zmieniam tak by dziecko było tyłem do słońca :-D

no tak - jak sie ma wozek ze zmienna raczka to jest super sprawa :tak::tak: to jest rzecz ktorej mi najbardziej brakoalo w moim wozku - mam mozliwosc zmiany siedziska przodem lub tylem do mamy no ale przeciez jak bylam sama na spacerze to z maluszkiem w srodku nie dalabym rady tego zrobic... :eek:

reklama
Do góry