reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ale, ze co?
nie poczuwa się do bycia ojcem?
przecież to też jego dziecko i nawet jeśli nie jesteście razem, powinien sypnąć kasą:no:
jak narazie z nim nie rozmawiałam ale z tego co wiem chce uznac dziecko to będzie musiał płacić i albo się dogadamy sami albo sądowo :-(
A nie rozmawiałam z nim bo za namową rodziców stwierdziłam że nerwy są nie wskazane w moim stanie a potem jak się Pawelcio urodzi to będę walczyć o swoje - wiem trochę to skomplikowane:-(
a tak pozatym to mag007 mieszkamy blisko siebie:-)

reklama
jeszcze co do parasolki to pamietam ze jak budka mi nei wystarczala to mocowalam pieluche tak opuszcozna do polowy mniej wiecej (zeby dziecku nie bylo za duszno) i wolalam to niz parasolke :-D

marta1031 - rozumiem, ze poki co nei chcesz rozmawiac z nim ,ale paragon yzbierasz????? bo podejrzewam ze dobrowolnie to na wyprawke ci nic nie da i dobrze zebys mogla w sadzie okazac ile wydalas

jeszcze co do parasolki to pamietam ze jak budka mi nei wystarczala to mocowalam pieluche tak opuszcozna do polowy mniej wiecej (zeby dziecku nie bylo za duszno) i wolalam to niz parasolke :-D

marta1031 - rozumiem, ze poki co nei chcesz rozmawiac z nim ,ale paragon yzbierasz????? bo podejrzewam ze dobrowolnie to na wyprawke ci nic nie da i dobrze zebys mogla w sadzie okazac ile wydalas

mi też sie wydaje że ta parasolka jest zbędna :sorry:
tak jak mysz mówi - można pieluchę założyć.... zresztą trochę słońca dziecku nie zaszkodzi :-D

mnie się parasolki w ogóle nie podobają - kwestia gustu, a ochronić dziecko przed słońcem można chyba w inny sposób:sorry:

reklama
Do góry