reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja już kurna chata całkiem zdurniałam, chciałam zamówić wózek, ale piszą, że kolory w necie inne niż u producenta:no::no:

potem spodobał mi się inny

nie mam pojęcia, co zamówić, a czas leci jak szalony:eek:

nie orientujecie się czy w baby max jest duży wybór wózków?
Ja zamawiam jutro :szok:

jedną saszetkę na małą butelkę wody. :-)
Dziekuje :happy:

reklama
A taki :-)
VECTOR 4 AIR Espiro +Fotelik +Śpiworek!!! (893209601) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko nie wiem na jaki kolor sie zdecydowac :zawstydzona/y: Podoba mi sie turkus, ale taki "oczojebny" sie wydaje :-D
I w sumie bylby idealny, gdyby nie kubelkowa spacerowka, ale zobaczymy, moze nam spasuje, jak cos to zawsze mozemy zmienic :tak:

A Ty Mag?
Śliczny
a chyba zdecyduję się na zakup tego MATRIX na pompowanych kołach!Extra gratisy!! (918222867) - Aukcje internetowe Allegro kolor capuccino w koła ale to dopiero jak dostanę becikowe bo nie mam kasy :-(

Vector 4AIR Espiro ładny:) Dla mnie trochę te przednie kółka za małe, ale podoba mi się:)
I ten wózio Matrix super:) Piękne wybrałyście, naprawdę:)

Ja myślałam, że na becikowe to trzeba "trochę" poczekac po porodzie.. że nie tak szybko dają, ale może się mylę. Ciekawa jestem jak to w ogóle jest...?

Ostatnia edycja:
VECTOR 4 AIR Espiro +Fotelik +Śpiworek!!! (893209601) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko nie wiem na jaki kolor sie zdecydowac :zawstydzona/y: Podoba mi sie turkus, ale taki "oczojebny" sie wydaje :-D
I w sumie bylby idealny, gdyby nie kubelkowa spacerowka, ale zobaczymy, moze nam spasuje, jak cos to zawsze mozemy zmienic :tak:

A Ty Mag?

oczojebny mówisz:-D:-D:-D:-D:-D

fajny wózek....hmmm...może odgapię od cię;-)

my z takich tez turkusowy (nr 3):

BABY ACTIVE JET+FOTELIK PREMIERA KOLEKCJI+GRATIS (911118001) - Aukcje internetowe Allegro

ale podoba mi się tez x-lander nowy kolor jungle: Wózek głęboko-spacerowy X-Lander XA z fotelikiem X-Car 2010 :: Wszystko.dla.dziecka.pl

Ja myślałam, że na becikowe to trzeba "trochę" poczekac po porodzie.. że nie tak szybko dają, ale może się mylę. Ciekawa jestem jak to w ogóle jest...?
Z tego co wiem to tak do miesiaca ale niechce rodziców naciągać a ojciec dziecka jak narazie do wyprawki się nie dołożył ani zł

A tu moje dzisiejsze zakupy

Załączniki

• 915094687.jpg
    915094687.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 73
  • 905174745.jpg
    905174745.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 70
Mag007 ja sie zakochalam w tym wozku, w koncu znalazlam cos co mi odpowiada :tak: A sama wiesz ile szukalam :zawstydzona/y: Podoba mi sie z wygladu i mam nadzieje, ze to bedzie dobry wybor i mimo, ze go nie ogladne wczesniej na zywo nie bedziemy zalowac... Chcialam wlasnie pompowane kola, a dwa pierwsze male i skretne. Jezdzilam podobnym w sklepie i genialnie sie prowadzil. Mam nadzieje, ze ten tez taki bedzie :-)
Jedyny minus jaki o nim znalazlam, to maly kosz na zakupy. Ale to przeciez do przejscia!
Marzyl nam sie xlander, ale dla mnie wazne sa gabaryty i waga. Chociaz mamy winde, a bagaznik ogromny, bardziej pasuje mi cos malego i lekkiego.
Ladne te wozki, ktore wkleilas :happy: No i widze, ze turkus rzadzi :-D:-D:-D

reklama

A Ty Mag?

Ja się też zastanawiałam nad nim, ale dla mnie ten koszyk na zakupy jest zdecydowanie za mały.
A z tymi kolorami to faktycznie, trochę to to wygląda inaczej w necie a inaczej na żywo.Niestety.

Do góry