reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Dzisiaj byłam u mojej pani dr i dowiedziałam się, iż na poród dostanę koszule ze szpitala więc raczej pozostanę przy tym ... natomiast na późniejszy pobyt w szpitalu już jakąś piżamkę sobie zakupię :-)

Dziękuję za pomoc ;-)

reklama
pamietaj ze te szpitalne to zwykle maja takie troczki z tylu albo z przodu - czesto pourywane :szok: do porodu to malo wazne, ale faktycznie na pozniej to glupio byloby meic cos takiego :-D

:-)Witam!
Zastanawiam się nad kupnem wózka ballerina mam okazję kupić prawie nowy wózek za 320zł tylko mam pytanie do osób które taki wózek posiadały jak wygląda sprawa jeśli chodzi o składanie go do auta podobno się nie mieści w małym samochodzie?:-D
Proszę o szybką odpowiedź i dziękuję
klaudia

no to raczej na jakiś watek mam z dzieciaczkami już urodzonymi zajrzyj, bo tu najczęsciej mamy jeszcze nieprzetestowane wózki ;-)

Candy czy ten wozek masz juz w domu? Bo my chcemy kupic z tej firmy, ale inny model i sie zastanawiam jak jest wykonany, wiesz material, kolka, calosc.
Czy mozesz cos wiecej napisac?

A my dzis podjelismy decyzje, ze zamiast komody kupimy szafe :-D

reklama
Do góry