reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

czesc dziewczyny i ja pochwale sie swoim zakupem moze komuś sie spodoba bo wózek jest naprawde fajny na internecie jest drogi, ja znalazłam go w sklepie BABY-MAXX za 799 zl. i w szaro różowym kolorku, wydaje mi sie ze mielismy szczescie z tym wozkiem i sie dlugo nie zastanawialam, mam nadzieje ze bedzie ok jak juz dzidzia bedzie w srodku

ABC Design Pramy Luxe
Pramy Luxe ABC 2010 (spac+gond+ fot.Rider+adapter) kurier gratis - 1655.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

tylko mam bez fotelika

reklama
mysz1978 co do kolorów to miałam problem bo Ł zgodził się tylko na taki, fioletowy odpada bo to chłopiec będzie, czerowny Ł na wstępie skreślił a ten niebieski jest bardzo bardzo kontrastowy, ale to już co się komu podoba:-):-)

Tabasia na razie nie wiele mogę powiedzieć na temat tego wózka ,prócz tego, że wydaję się na solidnie zrobiony:tak::tak: Taki sprytny, zwrotny i spacerówka też mi się podoba:tak::tak:

Ja muszę się pochwalić, że kilka dni temu dostałam łóżeczko i to taki model o jakim myślałam żeby zakupić. Firmy Klupś z funkcją kołyski. Ciekawe ,czy się przyda ta kołyska. Teraz mam problem z materacem myślę o takim: MATERAC LATEKSOWY + KOKOS HEVEA KRZYŚ 60/120 !! (876980845) - Aukcje internetowe Allegro w końcu dobry materac to chyba podstawa dla takiego dzidziusia. Może coś słyszałyście o nim?

Jeśli chodzi o wózek to ja się zdecydowałam odkupić od koleżanki teutonie Mistral P. Mimo, że używany to naprawdę stan wózka bardzo obiecujący. Wygląda praktycznie jak ze sklepu- nic nie wyblakło. Oczywiście wszystkie plusy i minusy będę znać jak zacznę użytkować:)

czesc dziewczyny i ja pochwale sie swoim zakupem moze komuś sie spodoba bo wózek jest naprawde fajny na internecie jest drogi, ja znalazłam go w sklepie BABY-MAXX za 799 zl. i w szaro różowym kolorku, wydaje mi sie ze mielismy szczescie z tym wozkiem i sie dlugo nie zastanawialam, mam nadzieje ze bedzie ok jak juz dzidzia bedzie w srodku

ABC Design Pramy Luxe
Pramy Luxe ABC 2010 (spac+gond+ fot.Rider+adapter) kurier gratis - 1655.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

tylko mam bez fotelika

tez bede miała taki tylko 3tec pomarancz z czarnym. zobaczymy jak się bedą sprawdzać. :tak:

Mega tanio kupiłas. Ja się rozglądałam za abc design i w necie sa o wiele wyzsze ceny. Prawie 500 zł zaoszczedziłam jadąc do hurtowni

Mamy łóżeczko:tak::-D Jupi!!:-)
A to M jak składa i juz po złożeniu:tak: Teraz sie wietrzy;-)

Załączniki

• 100204_111815.jpg
    100204_111815.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 56
  • 100204_121207.jpg
    100204_121207.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 66
Agniesiak ale fajnie że już łóżeczko złożone , ja też będę musiała sie za to zabrać:tak:

a pościel już zakładasz? bo widze że ochraniacze juz są

agniesiak tylko na Tomaszka czekać:biggrin2:

zazdroszczę łóżeczka, nasz posrany sprzedawca nadal nie przesłał łóżeczka i materacyka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Co do sprzedawców na allegro to własnie dlatego chcieliśmy w sklepie kupic by nie wynikły zadne kwiatki..
Łóżeczko złozyliśmy juz teraz by wywietrzało.. bo wiadomo, że jak nowe to taki ma specyficzny zapach. Ochraniacze też już wiszą:tak: i tez się wietrzą;-) i poszewki też leżą i wietrzą się. Jak dzidzia przyjdzie na świat to M zaloży te wyprane poszewki i po nas pojedzie:) a te nowe, dzisiejsze będą na zmianę po praniu:tak:

Do góry