reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
no ciężkawy to jest to fakt ale ja mieszkam na parterze :-D

tabasia powiem tak jest to naprawdę solidny i mocny wózek, super koła ( jeździłam z nim na próbę, jak jeszcze śniegu nie było) , materiał też dobry , ma pompkę do kół , i takie amortyzatorki śmieszne; fajna także z niego spacerówka, zasłonięte ma dobrze boki od wiatru i do tego taki śpiworek cieplutki :tak:

My dla naszego synka kupiliśmy x-landera 2010 i fotelik maxicosi.

Załączniki

• PICT0512.jpg
    PICT0512.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 81
  • PICT0509.jpg
    PICT0509.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 64
Candy też mieliśmy kupic ten wózio, ale jak go zobaczyłam jako spacerówkę... jedna babeczka szła z dzieciątkiem właśnie w spacerówce.. dzieciątko maleńkie a już wystawało ze spacerówki i jakoś taka mała ta spacerówka była dla tego dzieciaczka. Normalnie śmiesznie to wyglądało.. jakby te dziecko było za duże do tego wózka..
A mojemu M sie nie podobało w tym wózku to, że ma szary stelaż bo powiedział, że wygląda jakby był z plastiku i miałby się złamac za chwilę:-D

Ale muszę przyznac, że wózio jest ładny:tak:

hmmm ja patrzałam na 4 inne spacerówki to właśnie były o dużo płytsze od tej , ta była najgłębsza:baffled: i dlatego się zdecydowałam

kejcik też śliczny wóziołek :tak:

Candy dzieki za info :happy2:
My wlasnie chcemy kupic od tego producenta, ale niestety bez ogladania :zawstydzona/y: Dlatego bylam ciekawa jakichkolwiek opinii o nim. Bo modele moga sie roznic od siebie wygladem, ale konstrukcja i materialy to chyba beda podobne...
Oooo widze, ze Neska tez kupuje wozek z Baby Design :-) Moge tez poprosic o jakas opinie? :sorry2::sorry2::sorry2:

kejcik i neska - fajne te wasze wozki - zazdroszcze tych wyborow - ja wozek mam (Mutsy) a pamietam jakie to bylo fajne tak wybierac :-D
neska - ja wzielabym niebieski bo ja lubei niebieski kolor :-D Choc i czerwony tez mi sie podoba :tak: no i w sumie ten ciemny roz tez... No ale jak sie ma miec chlopca 9nie pameitam na kogo Ty czekasz) to odpada raczej.

co do wozkow z pompowanymi kolami to powiem Wam ze jak widze jak babki brna przez sniegi z lekkimi wozkami to im mega wspolczuje... :no: zwykle ciagna wozki za soba idac tylem... :szok: Straszne sa te nieodsniezone chodniki... Mam nadzieje ze jednak w marcu pogoda bedzie jzu nieco lepsza... :baffled:

reklama
Co do temperatury to znowu za czasow moich starszych wszyscy lekarze obstawiali temperature 19-21 i tylko do kapieli dogrzac.Za to teraz u mnie jest znacznie za goraco i najgorsze ze poza wietrzeniem nie da sie obnizyc bo cos termostat sie sknocil w tym mieszkaniu.Ale idzie do wiosny i juz niedlugo beda grzali.

Do góry