reklama
peperka
Fanka BB :)
stwierdzilam, ze skoro taka przecena to oplaca sie kupic. w polsce zadko sie spotyka takie wyprzedaze, a tak maly bedzie mial juz czesc rzeczy kupiona na potem. na letnich wyprzedazach tez cos kupie na rok do przodu pewnie
stwierdzilam, ze skoro taka przecena to oplaca sie kupic. w polsce zadko sie spotyka takie wyprzedaze, a tak maly bedzie mial juz czesc rzeczy kupiona na potem. na letnich wyprzedazach tez cos kupie na rok do przodu pewnie
no pewnie
tylko nie wloz tych rzeczy gdzies do pudla i nie zapomnij
ja mialam tak z paroma kompletami, jak je dostalam to mi sie wydawaly takie wielkie a jak sobie o nich przypomnialam to byly za male
AsiaKC
Just mama
Musiałyśmy się minąć Byłam też dzisiaj, pewnie w okolicach południa. Z dwulatkiem jęczącym ze zmęczenia się szwędałam więc krótko.Wlasnie wrocilam z Cubusa w Arkadii Kupilam sporo, bo jest przecena na 25% wartosci poczatkowej, czyli srednio 15-20 zl za bluzy czy sweterki. Kupilam najwiecej na 86 cm skoro promocja, na 74 tez pare rzeczy upolowalam. Na 62 i 68 jeszcze troche tam ubranek mozna znalezc, jednak najwiecej dla dziewczynek zostalo. Ja juz w tym rozmiarze nawet nie patrzylam, bo mam duzo.
Jak ktoras sie wybiera to radze sie pospieszyc
A moze ktoras z was wie na jaki wiek jest rozmiar czapki 48 cm? Bo ladne byly i dwie kupilam (po 7,50 ocieplane!), ale nie wiem czy troche sie nie minelam z rozmiarem
Ja nakupiłam babskich ciuszków dla córci a do tego spodnie i rajstopy dla Łukasza bo jakoś niefartownie się przemoczył (mimo pieluchy) a wyjątkowo nie miałam w zapasie dolnych części do przebrania.
Za całą siatę zapłaciłam 102,5 :-)
rozmiar 50 w pajacykach i body to i owszem, na noworodka albo wcześniaka (zależy od producenta jak mierzy - czy długość ciuszka na 50cm czy dla dziecka 50cm)z tego co wiem to rozmiar 50 cm to jest dla wczesniaczków wiec 48 to malusienkie te czapunie kupiłas
Czapki z reguły mają rozmiar z obwodu głowy więc 48 cm to tak na przyszły rok może...
Moje zakupy:
i rękawisie z reserved
do tego spodnie dresowe dla Łukaszka i rajstopy ale aktualnie w nich śpi ;-)
Generalnie malutkowych ciuszków sporo ale większość taka dziewczęca... Choć i dla chłopców pajacyki i dresiki i bodziaki były...
moniSkaBe
mnie sie strasznie ten dresik kremowy podoba :-)
dziewczyny jakie sa kaftaniki grube a jakie cienkie?
bo mam i takie i takie do szpitala zabrac
dziewczyny jakie sa kaftaniki grube a jakie cienkie?
bo mam i takie i takie do szpitala zabrac
mysz1978
gruby to moze z frotty a cienki to taki cieniutki z bawelny... ale te z frotty to tez jakies grube nie sa przeciez... no ale z drugiej strony to jzu grubszych (z polaru) nie ma wiec mzoe o to chodzi.
Ja mam z roznych rodzajow bawelny - takie jzwyklej - grubszej i cieniutkiej (takei biale ale nie iwdze icxh juz w sprzedazy)
do grubszych zaliczylabym jzu te Kaftanik r. 56 z nadrukiem tanio (887387855) - Aukcje internetowe Allegro
KAFTANIK NIEMOWLĘCY 6 KOLORÓW rozmiar 56 (893499473) - Aukcje internetowe Allegro
ale takich naprawde cienkich to ja nie widze
Fajne ze rzeczy w Cubusie, co???
Ja na takei malutkie nie patrzylam specjalnie to skupilam sie na rozmiarze 116-122 ale dla Maluszkow byly super.
rozmiar 86 pomimo tego ze teoretycznie wychodzi na 1,5 roczne dziecko to zwykle jzu kolo roku sie przydaje. Wiem ,ze Jas urodziony pod koniec maja zima nosil kombinezon na 80 i wcale mu nei byl za duzy, a to teoretycznie jest na roczniaka...
Co do czapki to jest to loteria moim zdaniem - Jaskowi rosla blyskawicznie i mielismy (i w sumie to wciaz mamy) problem bo niemal kazda czapka na jego wiek (niecale 3 lata) jest m uzdecydowanie za mala
Ale moze to 48 bedzie dobre na przyszla zime a jak nie to komus dasz/sprzedasz/zostawisz dla nastepnego dziecka ;-)
Ja mam z roznych rodzajow bawelny - takie jzwyklej - grubszej i cieniutkiej (takei biale ale nie iwdze icxh juz w sprzedazy)
do grubszych zaliczylabym jzu te Kaftanik r. 56 z nadrukiem tanio (887387855) - Aukcje internetowe Allegro
KAFTANIK NIEMOWLĘCY 6 KOLORÓW rozmiar 56 (893499473) - Aukcje internetowe Allegro
ale takich naprawde cienkich to ja nie widze
Fajne ze rzeczy w Cubusie, co???
Ja na takei malutkie nie patrzylam specjalnie to skupilam sie na rozmiarze 116-122 ale dla Maluszkow byly super.
rozmiar 86 pomimo tego ze teoretycznie wychodzi na 1,5 roczne dziecko to zwykle jzu kolo roku sie przydaje. Wiem ,ze Jas urodziony pod koniec maja zima nosil kombinezon na 80 i wcale mu nei byl za duzy, a to teoretycznie jest na roczniaka...
Co do czapki to jest to loteria moim zdaniem - Jaskowi rosla blyskawicznie i mielismy (i w sumie to wciaz mamy) problem bo niemal kazda czapka na jego wiek (niecale 3 lata) jest m uzdecydowanie za mala
Ale moze to 48 bedzie dobre na przyszla zime a jak nie to komus dasz/sprzedasz/zostawisz dla nastepnego dziecka ;-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ale fajna ta kiecunia w kratę
reklama
AsiaKC
Just mama
AsiaKC też chcialam ten dresik bezowy kupic tylko byl rozmiar 56cm a ja przynajmniej na 62 polowalam
Cubus wymiata z przecenami:-)
ja mam właśnie 62 - nie wiem czy były mniejsze i większe. ale jeszcze trochę ich było...
Większych ciuszków nie obejrzałam bo Łukal marudził. Złapałam spodnie i rajstopy dla niego i się zwinęliśmy.