Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Faktycznie dużo porad jest typu:nie przygotowuj mleka na zapas tylko miej pod ręką ciepłą wodę w termosie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda, nie można mleka gotowego trzymać .A ja na odwrót:-)
Miałam podgrzewacz przy Julce i powiem ci ze zupełnie nam sie nie przydał więc moim zdaniem to to jest dopiero strata pieniedzy, głównie dlatego ze podgrzewacze były potrzebne przy starych typach mleka modyfikowanego ( jeszcze z naszych chyba czasów). Teraz jest zakaz przygotowywania mleka wczesniej niż na pół godziny przed podaniem dziecku, a tym bardziej wtórnego jego podgrzewania z uwagi na namnażające sie bakterie. Zwróćcie uwage na zapisy na opakowaniu mleka. Robimy "świeżynkę" dla dzidziola.
A Ty masz zapłacone za to łóżeczko czy wziełaś za pobraniem??
No, dlatego ja w dzień też nie używałam. A w nocy stał włączony cały czas, więc woda była od razu gotowakolezanka co karmila butelka mowila, ze podgrzewacz sie jej nie przydal bo za za dlugo wszystko trwalo. najlepszy byl po prostu termos z goraca woda albo mikrofalowka