Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Moja mama poradziła mi przy nawale pokarmu polewać piersi ciepłą wodą pod prysznicem i mleko samo poleci,bez konieczności używania laktatora...przetestuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mysz, ten łańcuch to dobre rozwiązanie, tylko że jak przypnę do czegokolwiek na klatce, to już ciężko będzie przejść i sąsiedzi na pewno będą narzekać.
A znów jak pisze moniSkaBe to bym się trochę bała, bo zostawiać dziecko same, żeby wózek wtaszczyć... Właśnie najgorsze jest to, że ja będę zawsze do 17 sama z małym, bo M pracuje...
Dlatego coraz poważniej myślę o chuście
Ja nie uzywałam, ale znajomi maja taki wózek i są bardzo zadowoleni. Ich córeczka ma juz 1,5 roku i dalej używają tego wózkaCzy ktoras z Was uzywala takiego kubelkowego siedziska?
Ten wozio ma pozytywna opinie Instytutu Matki i Dziecka.
Wiem, ze sa zwolennicy i przeciwnicy takich wozkow...
Ja nie uzywałam, ale znajomi maja taki wózek i są bardzo zadowoleni. Ich córeczka ma juz 1,5 roku i dalej używają tego wózka
a ja właśnie słyszałam, że dzieci szybko z nich wyrastają... ale nie wiem, bo skoro od znajomych bluberry się dzidziuś 1,5 roczny mieści...Dziewczyny ja jeszcze troche potruje o wozku i obiecuje, ze to ostatnie pytanie
Otoz chodzi mi o spacerowke z siedziskiem kubelkowym. Ponoc dziecko nie lezy wtedy na plasko, bo nozki sa troche w gorze. Czytalam rozne opinie i nawet jakis profesorek sie wypowiadal, ze w takim siedzisku dziecko jest bardziej stabilne, a kregoslupik i tak jest prosto, tylko ma nozki lekko uniesione, a to tez dobrze wplywa na bioderka...Zreszta my nie palnujemy wielogodzinnych spacerow, zeby Mlody spal w tym wozku niewiadomo jak dlugo. No i pewnie przeloze go dopiero po 6-7 miesiacach do takiej spacerowki.
Czy ktoras z Was uzywala takiego kubelkowego siedziska?
Ten wozio ma pozytywna opinie Instytutu Matki i Dziecka.
Wiem, ze sa zwolennicy i przeciwnicy takich wozkow...