moniSkaBe
Fanka BB :)
Dokładnie,też tak pomyślałam.Zawsze mogę oddać np.do caritasu.
albo odlozyc dla kolejnego dziecka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie,też tak pomyślałam.Zawsze mogę oddać np.do caritasu.
Z drugiej strony mój mąż był karmiony zwykłym mlekiem zagęszczonym mąką krupczatką. I żyje ;-). Czy w związku z tym któraś ma zamiar tak karmić swoje dziecko?
Czasy się zmieniają, zmienia się wiedza, zmienia się środowisko... Nie ma co porównywać
Ale wiesz, to jest ich główna rola Cycków znaczyDla mnie okropny jest juz fakt ze cos z cyca leci fuj Jak zauwazyłam kropelke siary to stałam i wyłam w łazience bo to było dla mnie takie paskudne... no nie umiem wyjasnic inaczej :-(
Tak wlasnie apropo
Moj tata w tym roku doznal szoku totalnego jak bedac na wakacjach widzial kobieta ktora przy wejsciu na plaze siedziala na takim murku a przed nia stal chlopiec okolo 4-5 letni i na stojaco ciagnal cycka !!!
To akurat sa juz zboczenia.....