reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

blueberry - nawet nic nie pisz, mnie karmiono kaszą manną :dry::dry::dry:

efekt - nikomu nie pokazuję zdjęć z dzieciństwa, bo wyglądam na nich jak ludzik z reklamy Michelin, takie mam na rekach i nogach wałki

dla niezorientowanych wklejam fotkę ludzika:
:-D:-D:-D

Ja nie wiem czym mnie karmili, bo moja mama nie żyje, a tata tylko pamięta że lubiłam szpinak ;-)

reklama
co do kosmetyków to faktycznie nie ma co przesadzać, ale z mlekiem krowim bym uważała :sorry2: sama miałam problem z Olkiem... bo miał AZS, karmiłam piersią ale ja piłam mleko i to był błąd. A co do karmienia mlekiem krowim to mi lekarz powiedział, że tam jest za duża dawka wapnia jak dla niemowlaka - bo cielakom mają wyrosnąć twarde kopyta, a ludziom to nie potrzebne :happy2: a jak my byliśmy mali też były mleka modyfikowane.. jak nie...

Ja kupilam mydelka bambino, mam jeszcze krem bambino i na poczatek postaram sie to wypróbowac.Jak nie zadziala kupie oliwkę )gdyby skora byla za sucha) i bede smarowa raz na kilka dni.Od tego dziecko luszczycy nie dostanie.

Ja się posłuchałam swojej mamy i kupiłam mydełko bambino, krem bambino i zasypkę (bella). Chociaz ona kremu nawet nie używała przy mnie i przy mojej siostrze, ale my się urodziłyśmy obydwie w lipcu, więc skóra tak się nie wysusza bardzo. I obydwie nie miałyśmy ani uczulenia, ani odparzeń. Jak będzie coś nie tak to wtedy będę kombinować.

Dziewczyny ale znajoma mi niespodziankę zrobiła...w realu w którym pracujemy odłożyła dla mnie kombinezonik biały rozm.80(na przyszły rok idealnie)...wiecie w jakiej cenie?...3 złote:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry