reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Ja dla Nikodema mam chyba wszystko gniazdo też uwite jak podładuje aparat to wklej wam fotki coby się pochwalić. A nie zapomniałam że brakuje mi wanienki i stojaka i to tyle teraz zostało czekać na maluszka:tak::tak::tak:

reklama
Do porodu to ja kupiłam w lumpeksie koszulę.Nie jest piękna bo cała w drobne kwiatki i taka mamusina...ale za to jest rozpinana na całej długości i będzie dobra do karmienia od razu po porodzie i położenia malca na mój brzuch...a potem to albo wywalę albo ponoszę na początek na chłodniejsze noce gdy będę wstawać do dziecka.

Widać ja to jestem optymistka bo butli nie kupuję...uparłam się,że dziecku musi cyc starczyć i nie ma innej opcji:-DJak coś to M pokażę którą w realu ma kupić gdyby coś się działo i tyle.

Tak jak obiecałam wklejam nasze gniazdko i komodę pełną ciuszków

Załączniki

• DSC00264.jpg
    DSC00264.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC00265.jpg
    DSC00265.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry