reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Szwagierka urodziła synka 4100 i twierdzi,że od 3kg były za duże.Dlatego to mi daje do myślenia.

Moj mial 3830 i malz mi do szpitala przywozil "1" , mialam ze soba dwojki ale one byly duze, zuzylismy ta paczke i potem juz uzywalismy dwojek ale jedna paczka sie przydala. My uzywamy pampersow caly czas.

A ja wlasnie dzis widzialam liste tego co mam wziasc ze soba do porodu i na liscie jest min.mala butelka do karmienia.

to dla swietego spokoju kupcie te pieluchy 1 i na pewno beda dobre - za male raczej nie :-)
Dziwne z tymi "2" - jak pisalam - Jas mial 3200 i nie narzekalam... Moze dlatego ze to te niemieckie??? mzoe sie czyms roznily od polskich??? n oale rozmiarowo powinny byc identyczne przeciez... :confused:

reklama
ogólnie niemieckie różnią się od polskich. Nie wiem czy wielkością ale na pewno strukturą. Nawet te mieluchomajtki niemieckie są inne (mają taki przylepiec by pieluchę zwinąć po użyciu, polskie się otwierają w koszu na śmieici ;-))

Do góry