reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

moniska oni powiedzą Ci ze to w transporcie tak się stało...my też kupiliśmy łóżeczko, ale w zwykłym sklepie...po otwarciu okazało się że jeden szczebelek na którym kładzie się materac jest złamany...na szczęście to ostatni szczebelek :dry: ale tez nie wiemy czy to my uszkodziliśmy w transporcie czy takie już było.

moniska... może kupcie kawałek okleiny w takim kolorze i naklejcie???:confused:

reklama
moniSkaBe jesli wada jest znaczna, to chyba jest sens - albo poproś o wysłanie nowego w ciągu tygodnia, albo o zwrot pieniędzy jesli powie, ze nie da rady w tym terminie

ciekawe. kiedy przyjdzie moje i w jakim stanie:confused::dry:

kurna połaszczyłam sie na tańszą przesyłkę to mam teraz.
Wysłałam, im niemilego maila. Zobaczymy kiedy odpisza i co.

moniska oni powiedzą Ci ze to w transporcie tak się stało...my też kupiliśmy łóżeczko, ale w zwykłym sklepie...po otwarciu okazało się że jeden szczebelek na którym kładzie się materac jest złamany...na szczęście to ostatni szczebelek :dry: ale tez nie wiemy czy to my uszkodziliśmy w transporcie czy takie już było.

moniska... może kupcie kawałek okleiny w takim kolorze i naklejcie???:confused:

jak moze peknac okleina tak cieniutko w transporcie?
jakby o cos lozeczko uderzylo to peklaby cala decha. Tak mi sie wydaje.
nosz....
jak nie beda chcieli wspolpracowac to ostatecznie zostanie. Ale ciekawa jestem co allegro na to.

ha.. spojrzcie na karte sprzedawcy.. 16 stycznia pojawil sie komentarz u niech o tresci "niestety komentarz negatywny, łóżeczko zostalo zamówione jeszcze przed sylwestrem, niestety zero kontaktu ze strony sprzedającego. opłynęło juz dużo czasu a towaru niema do tej pory."

Ostatnia edycja:
A to kurierem zamawiałaś? Bo nie wiem czy wiecie, ale paczkę się zawsze otwiera przy kurierze. Trzeba wszystko obejrzec i w takim przypadku sporządzić protokół szkody.

trzeba to wyjaśnić, bo tak być nie może:wściekła/y:

a Tobie Mag007, przyszło to łóżeczko, zamawiałaś w końcu?
moje już stoi złożone i czeka na niunie:-)

kurierem.
tylko kurcze.. paczka nie byla nawet drasnieta.

zapakowane bylo tak:
lozeczko zapakowane w karton i dopiero razem z materacem (ktory byl w swoim foliowym opakowaniu) to bylo owiniete jakas gruba czarna folia i sklejone tasma.
Ani worek ani tasma nienaruszona.
az mam dosyc normalnie.:dry::dry::wściekła/y:

reklama
Do góry