reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Ostatnia edycja:
to jak przyjdzie to sprawdz cholera kazdy szczebelek... !!!:dry::dry:

Jak mi kiedys gosc przyslal polke i miala rogi lekko poobijane to mu wyslalam zdjecia i na swoj koszt nowa wysylal.
A z otwieraniem paczek przy kurierze to roznie bywa, jak nie jest opakowanie uszkodzone to nie ma podstaw by oskarzac kuriera za bardzo. Mozesz za to ochrzanic faceta ze zle zabezpieczyl przesylke i niech ci zaproponuje cos w zamian.

ja właśnie tez kupiłam dla samej siebie te podkłady (tylko 5)
z myślą o własnym łóżku (będę ich awaryjnie używać w ostatnim miesiącu ciąży pod przescieradło, by mi wody płodowe ew. nie zamoczyły materaca w łóżku) i do szpitala
one kosztowały kila zł, więc nie majątek a lubię byc ubezpieczona ;-)
Dokładnie w tym samym celu kupiłam.W rossmanie za paczkę 10sztuk(pojedyńczo nie było)zapłaciłam 12złotych.To nie dużo a lepiej mieć.Nawet jak do znajomych zajdę to podłożę dzidziolowi i nie będę łapać stresa,że komuś łóżko zabrudzę.

Jak mi kiedys gosc przyslal polke i miala rogi lekko poobijane to mu wyslalam zdjecia i na swoj koszt nowa wysylal.
A z otwieraniem paczek przy kurierze to roznie bywa, jak nie jest opakowanie uszkodzone to nie ma podstaw by oskarzac kuriera za bardzo. Mozesz za to ochrzanic faceta ze zle zabezpieczyl przesylke i niech ci zaproponuje cos w zamian.

Ale to wcale nie chodzi o to by oskarżać kuriera. Tylko potem jak chcesz zgłaszać reklamację to taki protokół szkody jest podstawa do reklamacji. Bez tego moga Cię olać i powiedzą, że wszystko było w porządku, a sprzęt sama uszkodziłaś i teraz szukasz brzydko mówiąc jelenia.
Akurat z półka trafiłas na uczciwego sprzedawcę, ale nie każdy takie jest. A warto chyba poświęcić 5 minut, zeby się zabezpieczyć? :tak:

Ale to wcale nie chodzi o to by oskarżać kuriera. Tylko potem jak chcesz zgłaszać reklamację to taki protokół szkody jest podstawa do reklamacji. Bez tego moga Cię olać i powiedzą, że wszystko było w porządku, a sprzęt sama uszkodziłaś i teraz szukasz brzydko mówiąc jelenia.
Akurat z półka trafiłas na uczciwego sprzedawcę, ale nie każdy takie jest. A warto chyba poświęcić 5 minut, zeby się zabezpieczyć? :tak:

masz racje, lepiej wszystko sprawdzic przy odbiorze niz pozniej sie uzerac z nieuczciwymi sprzedawcami, ktorych niestety niemalo jest na allegro czy e-bayu:tak:

reklama
Witam.
Ja przy pierwszym dziecku skusiłam się na butelkę polecaną przez zaklinaczkę dzieci Tracy Hogg i szczerze powiem że się nie rozczarowałam. Pomomo jej wysokiej ceny polecam ją z czystym sumieniem w szczególności przy karmieniu maluszków, noworodków odciżgniętym mlekiem by nie odzwyczaiły się od piersi (kiedy mama chce pobuszować na zakupach lub zrobić coś dla siebie bo nic gorszego od ziewolenia przez karmienie piersią i braku chwili dla siebie). Butelka ma regulowany przepływ mleka przez zmianę ustawienia smoczka względem muzi diecka. W opakowaniu do jednej butelki są dwa smoczki i wymienne takie kółeczka gumowe (część budowy butlki). Butelki miałam dwie i starczyły bo w sumie kar,miłam długo tylko piersia a butelkę potrzebowałam doraźnie. Oprócz kilku rzeczy na które warto wydać tą stawiam na tej samej półce.

Do góry