reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Monia zażądaj wymiany ew. wystaw mu odpowiedni komentarz na allegro
przecież tak nie można... a jeszcze napisane, że I gat. :dry:
no i napisane, że gwarancja obejmuje 24 m-ce!!!!

ten link to akurat wkleilam obrazowo, zebyscie wiedzialy o jakim lozeczku mowa.
6182 ŁÓŻECZKO DZECIĘCE SAFARI KLUPŚ NAJTANIEJ (855118389) - Aukcje internetowe Allegro
to jest link tam gdzie kupilam.

sama nie wiem co mam zrobic.
Czekalam na lozeczko miesiac czasu prawie (28 grudnia mial przelew na swoim koncie), dzisiaj caly dzien sie dopominalam o nr przesylki, dzwonilam.. nikt nie odbiera.
kurcze.. jakbym sie uparla to bym oddala to lozeczko.. ale on zapewne powie, ze to lozko jechalo od producenta i on nie ma z tym nic wspolnego..
a czy jest sens sie klocic i zwowu miesiac czekac na nowe? :confused::confused:

reklama
a ja zamowilam firanki kubusia do pokoju maluchow.
KUBUŚ PUCHATEK firanka marszczona Pokój dziecięcy, tapety ścienne, naklejki ścienne, tapety na ścianę, naklejki na ścianę, dekoracje ścienne
Caly pokoj jest w temacie Kubusia, wiec mam nadzieje ze bedzie pasowac :-D

Butelki wybralam NUK Gerbera i smoczki takie same
Gerber Nuk|Orthodontic Bottle, 5 oz - Buy and Save on all Feeding & Nursing Products#

Lozeczka jeszcze nie kupilam, dopiero w wakacje, bo mamy drewniana kolyske i na najblizesz 3-4 miesiace wystarczy, a w wakacje pewnie przerobimy caly pokoj dzieciaczkom i wtedy kupimy lozeczko.

moniSkaBe bardzo się rzuca w oczy ten feler??:no:
Biedna :-(wiecznie jakieś problemy ,jak nie wózek to łożeczko:no:

o.. tak to wyglada..
2ps3tc1.jpg

ten link to akurat wkleilam obrazowo, zebyscie wiedzialy o jakim lozeczku mowa.
6182 ŁÓŻECZKO DZECIĘCE SAFARI KLUPŚ NAJTANIEJ (855118389) - Aukcje internetowe Allegro
to jest link tam gdzie kupilam.

sama nie wiem co mam zrobic.
Czekalam na lozeczko miesiac czasu prawie (28 grudnia mial przelew na swoim koncie), dzisiaj caly dzien sie dopominalam o nr przesylki, dzwonilam.. nikt nie odbiera.
kurcze.. jakbym sie uparla to bym oddala to lozeczko.. ale on zapewne powie, ze to lozko jechalo od producenta i on nie ma z tym nic wspolnego..
a czy jest sens sie klocic i zwowu miesiac czekac na nowe? :confused::confused:

Napisz mu maila i spytaj czy ma w związku z tym jakąs propozycję, czy masz od razu wystawić negatyw. Między innymi za taki czas oczekiwania. Gwarantuję, ze na takiego maila gostek odpowie szybciutko.

nie wiem.
Jutro bede tam dzwonic, bo telefony odbieraja od 10-16. Szmaciarze.
a na maila z wczoraj wieczorem jeszcze nie raczyli odpisac.
takze nie wiem, czy mi sie oplaca pisac.

reklama
moniSkaBe wada jest znaczna

albo poproś o wysłanie nowego w ciągu tygodnia, albo o zwrot pieniędzy jesli powie, ze nie da rady w tym terminie

ciekawe. kiedy przyjdzie moje i w jakim stanie:confused::dry:

Ostatnia edycja:
Do góry