reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Kurcze te półśpiochy to świetna sprawa...byłam wczoraj w hurtowni dla dzieci...i tam były takie fajne, słodkie....ale się wstrzymałam....zresztą i tak dostałam ochrzan od mojego J bo kupiłam małemu 2 pary skarpetek - maluch ma ich sporo ale wszystkie używane to chciałam aby miał coś nowego i coś ode mnie :sorry2: Dobrze że J nie wie ile za wszystko zapłaciłam:evil::evil::evil:

reklama
kurcze.. tez chcialam kupic buteleczke TT, ale moze kupie Canpol?

JA teraz bym kupila Aventu:sorry2:

dronka a one jaka pojemność maja? bo patrze właśnie u tego sprzedawcy, ze te 150ml maja czarny napis. :tak:
2x150ml i 2x260ml i taka z dziubkiem i wszytko ma czarne napisy:wściekła/y:

wiesz, ja kupilam u nich butelke 260ml , ma tloczony napis ale tez wydala mi sie bardzo tandetna, jakas taka plastikowa, cienka
ja mam Syna butleki Dr.Browns i one jakoscia sa o niebo lepsze
ciekawa jestem czy to wszystkie TT sa takie czy oni sprzedaja jakies lewe
Takiego samego zdania jestem...one są lewe zdecydowanie...jestem zła na siebie ze dalam sie tak nabrac a przeciez wiadomo nic nie ma za darmo 70zł za butelki gdzie normalnie ledno bym 3 kupiala tej firmy

A ogolnie to ja kupialm takie zestaw startowy ktory zawiera 5 buetelek , 2 smoczki dodtakowe na butelki i 1 zwykly smoczek - I TU SĄ TŁOCZONE NAPISY A W RZECZYWISTOSCI CZARNE TANDETNE NAPISY KTORE PEWNIE PRZY MYCIU SIE WYTRA:wściekła/y:
Tommee Tippee ZESTAW STARTOWY 0%BPA megapromocja! (885319737) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
dronka nie ma co się denerwować...Przejdź się do jakiegoś sklepu gdzie maja produkty TT i obejrzyj tam ten zestaw startowy...sama u tego sprzedawcy kupiłam 3 butelki...ale na tygodniu a moze w piątek podejdę do SMYKA i tam lookne jak to wygląda...póki co się nie nerwuję!:sorry2:

ja kupiłam TT bo zamierzam i laktator TT kupić, więc butelki będę wkręcać od razu pod laktator

ja tez mam zamiar kupić te Lovi... coś mnie butelka samosterylizująca przekonała :-D
avent jest też super - 3 lata i butla dalej zdolna do swych funkcji.
Dla mnie butelka musi mieć szeroką szyjkę, te wąskie by mnie wkurzały przy wsypywaniu mleka.:wściekła/y:

Dziewczyny, a może po prostu firma TT wyrobiwszy sobie markę postanowiła pójśc po kosztach i zamiast (zapewne droższych) tłoczonych napisów zrobili te czarne?
Ja osobiście kupiłam avent, więc nie wiem. Mam też kilka rzeczy TT, ale akurat nie butelki.

reklama
wlasnie przyszlo lozeczko.. i wiecie co?
ma peknieta okleine... no szlag czlowieka moze trafic !!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

4B Klupś SAFARI STYLOWE ŁÓŻECZKO NOWOŚĆ 24H (892521986) - Aukcje internetowe Allegro

nie na tej czesci co jest zyrafa tylko na drugiej, na tej gornej jasnej czesci... :wściekła/y::wściekła/y:
Monia zażądaj wymiany ew. wystaw mu odpowiedni komentarz na allegro
przecież tak nie można... a jeszcze napisane, że I gat. :dry:
no i napisane, że gwarancja obejmuje 24 m-ce!!!!

Do góry