reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Super, dzięki za info:-) Też pewnie pojedziemy. Daj znać jak Wam poszło z zakupami:-)

ja tez mam zamiar kupic x-landera. na allegro byla bardzo dobra aukcja, ale szybko wszystko wykupiono. czekam teraz az gosc zamowi znowu towar i wystawi.
za 1520 zl byl x-lander w kolorze Brick 2009 - spacerowka, gondola, fotelik a do tego folie, moskitiera, torba, plecak i cos tam jeszcze.

za taka cene nigdzie chyba sie nie znajdzie lepszego, dlatego uzbrajam sie w cierpliwosc i bede meczyc faceta zeby szybko zamowil ;)

reklama
ja tez mam zamiar kupic x-landera. na allegro byla bardzo dobra aukcja, ale szybko wszystko wykupiono. czekam teraz az gosc zamowi znowu towar i wystawi.
za 1520 zl byl x-lander w kolorze Brick 2009 - spacerowka, gondola, fotelik a do tego folie, moskitiera, torba, plecak i cos tam jeszcze.

za taka cene nigdzie chyba sie nie znajdzie lepszego, dlatego uzbrajam sie w cierpliwosc i bede meczyc faceta zeby szybko zamowil ;)
peperka a te x-landery nowe (2009) można przekładać tak że dziecko na ciebie patrzy?? :confused: bo mi też na tym zależy...
zobacz sobie mój typ :-D za podobna cenę co x-lander
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (878048726) - Aukcje internetowe Allegro
x-landery tez mi się podobają

mi się dopiero wtedy powiększyły!!:szok: przed porodem nosiłam A/B a do karmienia dostałam od bratowej D!!!! i jak tu nie mieć na cycusiach rozstępów :confused: teraz chyba kupię sobie E i jeszcze pare takich topów sportowych. Kurcze tylko może F... bo jeszcze te wkładki laktacyjne... :dry:hmm

No ja też sobie kupię takie sportowe oprócz tych normalnych, bo do sportowych nawet pieluchę można wepchać po domu;-)

Ale x-landery są jeszcze do tego dość ciężkawe.Ja się właśnie zastanawiam nad nimi, ale ja muszę tachać wózek na drugie piętro więc mi się to nie widzi:no::no:

Hej laseczki, ja musialam sie dzis wybrac do TESCO po zakupy i kupilam przy okazji:
- proszek Lovela i plyn do plukania,
- wklady do pampersow,
- patyczki do uszu z ogranicznikiem,
- 2 w 1 szampon i płyn da kapieli z Nivea,
- 2 reczniczki frotte dla malutkiej.

Z tego co wiem to od 14 stycznia do wyczerpania zapasow w TESCO beda przeceny na artykuly dla dzieci. Godne uwagi jest, np: SUDOCREM 60g 2 w cenie 1. Artykuly z Nivea tez beda 2 w cenie 1:-). Ale ten Sudocrem to bedzie w HM czyli malych tescach i to wlasciwie tyle ciekawgo w tych metrazach. A w CHM czyli takich ogromny okolo 10000m2 bedzie masa przecenionych artykulow dla dzieci.

Ja kiedyś kupiłam biustonosz Melissa, ale go zwróciłam, bo mi się straszne bułki robiły po bokach. Może był źle dobrany, bo oni mają trochę inną rozmiarówkę i ciężko tak bez przymierzania trafić. A do karmienia chce kupić biustonosz Panache, który kosztuje 85zł (czyli dobra cena jak na angielską bieliznę), ale ma być dostępny dopiero w lutym... Tak wygląda:

g352m.jpg

Te wszystkie karmniki, które są na Allegro u mnie się nie sprawdziły. Rozmiarówka do bani, kiepsko trzymają biust...

Dzisiaj byłam w sklepie firmowym Kolorino i kupiłam mięciutki kocyk, 2 pary półśpiochów, cieplejszy kaftanik, płyn do płukania Jelp, szczoteczkę z grzebyczkiem i dla starszego parę pierdółek.

Ja mam stanik dla kobiety w ciązy z Triumpha i tam też kupie do karmienia. Jestem z niego zadowolona. Jest mięciutki i delikatny:happy2:

reklama
blueberry kupując w melissie stanik trzeba do nich napisać jaki rozmiar polecają bo faktycznie mają inną rozmiarówkę.
Ja napisałam i mi odpisali ale się jeszcze wstrzymuje.

Te z allego dla mnie też są do du... nie na moje piersi w każdym bądź razie:no::no:

Do góry