reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Śliczny ten bodziak kibica:)A ja kukam za listonoszem i paczką z zakupami z allegro:)Wczoraj skoczyłam po spożywkę do reala i dokupiłam pajacyki bawełniane 16.90 za dwa.

do mnie wlaśnie dotarło łóżeczko z allegro. Bardzo miły kurier powiedział, że sam nie da rady wnieść, ja mu na to - sądzi Pan, że ja z tym brzuchem się nadaję? A on - no to ja już spróbuję. Dał radę. Ach ci faceci! :)

Dronka83

A orientujesz się może czy mają tam X- Landera. Może masz do nich jakieś namiary np. telefon?:-)

Mają:-) Byliśmy tam kiedyś po prostu ogladaliśmy wózki jeszcze nie myślac o zamiarze kupna ... teraz sami tam jedziemy włąsnie obejrzeć x-landera bo w Jupiterze nie mieli. Mam nadzieje ze Bexe mają bo to są 2 nasze typy - chociaz na stronie internetowej nie ma tej firmy ale X lander tez jest pokazany tylko w wersji spacerowej a wiem że ogladaliśmy go wtedy w wypasionej wersji!! Wiec trzeba jechac i sprawdzić....mąż się już zgodził wiec jedziemy jak wróci z pracy:-)

Koleżanka tam kupowała wózek i dali jej rabat przy wiekszych zakupach a nam zostało łóżeczko+cala pościel i wózek wiec zobaczymy co nam zaproponują i gdzie sie oplaca tam czy allegro:)
a oto stronka ich :
Świat Dziecka

Ostatnia edycja:
reklama
ale szalejecie :tak::tak: super :-)

Co do inhalatora to ja by msie wstrzymala z tym zakupem - a nuz dziekc obedzie okazem zdrowia i przeziebione bedzie raz na kilka lat??? Tego zycze wszystkim dzieciom :tak:
Moj Jas niestety czesto jest przeziebiony wiec inhalator kupilismy ale dopiero kilka miesiecy temu - wczesniej 2 razy mielismy pozyczony z przychodni. U nas to sie przyda no bo jak drugie dziecko bedzie takie chorowite jak pierwsze to wydatek sie zwroci. No i ja tez sobei inhalacje z soli fizjologicznej robilam :tak:

Nawilzacza powietrza uzywam i jestem zadowolona - nie dziala tylko wokol urzadzenia :tak: no ale nawilzam wieczorem przez okolo 2 godziny, a potem wylaczam go i wieszam na kaloryferze mokry recznik :tak:

Tabasia - pochwal sie wozkiem :sorry2:

Do góry